Neler Yeni

Ofis ekipmanları vs Oyuncu ekipmanları

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
Selam millet. Şimdilik ofis klavye ve faresi kullanmak zorundayım bütçem anca yetiyor yaz aylarında değiştirip oyuncu seti alacağım.ilk bilgisyarım olduğu için bazı şeyleri pek de iyi bilmiyorum. Ofis ekipmanları oyunlarda ne gibi sorun yaşatır bana? Oyuncu klavye faresiyle aralarında ne gibi farklar var

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Tabikide bir sorun yaşatmaz
Genelde oyun ekipmanları daha ışıklı olur ofis ekipmanlarına göre

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Selam millet. Şimdilik ofis klavye ve faresi kullanmak zorundayım bütçem anca yetiyor yaz aylarında değiştirip oyuncu seti alacağım.ilk bilgisyarım olduğu için bazı şeyleri pek de iyi bilmiyorum. Ofis ekipmanları oyunlarda ne gibi sorun yaşatır bana? Oyuncu klavye faresiyle aralarında ne gibi farklar var
Çok bir sorun yaratmaz.

CemM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Cem Terkivatan
tepkime süreleri sensör farkları bir sürü fark var aslında bakarsanız ve önemli farklar full ekipman birisi online oyunda sizden 2 gömlek üstün olabiliyor malesef

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
aslında bazı şeylerde ofis şeyleri daha iyi mesela koltuk oyuncu koltuğundansa patron koltuğunu tercih ederim çok daha rahat bence

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
aslında bazı şeylerde ofis şeyleri daha iyi mesela koltuk oyuncu koltuğundansa patron koltuğunu tercih ederim çok daha rahat bence
Çok daha rahat evet ama aşırı terletiyor ya. Gece kalkarken bacaklarım sırılsıklam oluyor [emoji1787] çok konforlu rahat ama maalesef terletiyor

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdr arkadaşlar teşekkürler şimdilik zaten daha çok hikaye odaklı offline oyunlar oynamak istiyorum o oyunlarda da sorun çıkartmaz her halde

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çok daha rahat evet ama aşırı terletiyor ya. Gece kalkarken bacaklarım sırılsıklam oluyor [emoji1787] çok konforlu rahat ama maalesef terletiyor
ayn tek sorunu yazın terletiyor

Top Bottom