Neler Yeni

Öneri Ofis-iş laptop önerisi 2024 güncel 20K

Alukurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Remzi KOÇ
Merhabalar,

20k bütçeli 3-4 sene götürebilecek ofiste kullanım amaçlı laptop tavsiyelerinizi rica ederim.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,707
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hocam bunu alsak video edit için de kullanabilirsiniz.Adobe Premier Pro kullanıyorum basit işlemler için kaldırır mı sizce ?
Hocam onlar için ekran kartı olan modeller tercih etmenizi öneririm tercihen 4050 li laptoplar ama bu bütçede pek yoktur
Bütçe verin öneri yapayım

ownerplus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim
Hocam onlar için ekran kartı olan modeller tercih etmenizi öneririm tercihen 4050 li laptoplar ama bu bütçede pek yoktur
Bütçe verin öneri yapayım
Evde 4070 'li masaustum var.Ancak ben iş ortamında da eşit yapmak istiyorum bütçem şuan maximum 25 bin ancak biraz macebooklarada gözüm kaydı.Daha önce hiç Apple ürünü kullanmadım.Sadece ofis amaçlı ve Edit amaçlı kullanacagim için hafif bir ürün istiyorum

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,707
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Evde 4070 'li masaustum var.Ancak ben iş ortamında da eşit yapmak istiyorum bütçem şuan maximum 25 bin ancak biraz macebooklarada gözüm kaydı.Daha önce hiç Apple ürünü kullanmadım.Sadece ofis amaçlı ve Edit amaçlı kullanacagim için hafif bir ürün istiyorum
O zaman macbooklardan daha iyi bir cihaz yok hocam o ekran kalitesi 45k larda başlıyor windows cihazlarda

ownerplus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim
O zaman macbooklardan daha iyi bir cihaz yok hocam o ekran kalitesi 45k larda başlıyor windows cihazlarda
Peki Macbook tecrübeniz var mı ?Sizce hangi modeli ve nereden almalıyım.M1 M3 M3 arasında çok fark bulunuyor mu

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,707
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Peki Macbook tecrübeniz var mı ?Sizce hangi modeli ve nereden almalıyım.M1 M3 M3 arasında çok fark bulunuyor mu
Macbook tecrübem yok maalesef
m1 den m2 ye geçişte cihaz kasaları değişti kalite farkı olarak fark hissedersiniz
Mümkünse 16gb ram içeren modellerine bakın
m2 16gb > m3 8gb

yerçileği

80+ Bronze
ben asus vivobook aldım evdeki pcmde 4060 var anydesk lisansı aldım uzak masaüstünden evdeki pcye bağlandığımda kendi açılıyor kapattığımdada kapanıyor işim olduğundan evdeki bilgisayardan halletmiş oluyorum

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,707
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom