Öneri Ofis klavyesi önerisi?

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,432
günde 10-15 saat kullanabileceğim bir klavye lazım. Mekanik istemiyorum. Online oyunlar oynamadıgım için normal klavyelerde hikayeli için işimi görüyor

Bunu düşünüyorum https://www.amazon.com.tr/Logitech-Gelişmiş-Aydınlatmalı-Boyutlu-Kablosuz/dp/B07W6JN5BK/ref=lp_12602039031_1_3?pf_rd_p=41dcc440-cec6-42fb-ae31-b40ea353f9d4&pf_rd_r=2M16XW3B5QWQM51A18XY&sbo=RZvfv//HxDF+O5021pAnSA==

numpad olmasa da olur ama +4k olacaksa bi zahmet numpad olsun.

Önerileriniz varsa açığım taksitli almak tercihim.

Bence manyetik switch güzel kasası olan bir klavye alın. Manyetik switch sadece oyun değil yazım tarafında da bayağı rahatlık sağlıyor. Tuşları ayarladığından bastığında oluşan ağrıları azaltıyor. Bakmadan hızlı yazabiliyorsan çok avantajını görüyorsun. Membran veya düz mekanik klavyeler, klavye kalitesine göre aynı anda birden fazla tuşa basarken hatalı basımlar yapabiliyor. Keza bu basımı algılama olayından dolayı daha sert basman gerekiyor. Bu uzun kullanımda net ağrı yapıyor.

Hem de manyetik swithler uzun ömürlü oluyor. Numpad şart değilse ben Wraith klavyesini almanızı öneririm. İleride switch falan sorun yaşarsanız satışlarını yapıyorlar. Ek olarak ürün için aksesuar vb. de satıyorlar. Keycapslerini değiştirmek isterseniz hemen siteden yeni bir keycaps alabilirsiniz. Kısaca kaliteli bir anakart alıyorsunuz ve üzerinde oynamalar yapıyorsunuz gibi düşünün.

Kendi klavyemden ayar örneği atayım. Çok da anlamıyorum. Sağ tarafta rekabetçi modu var. Oradan CS ve Valorant'a baktım. Hazır profillerde CTRL, Win ve enter RT'den ayrı ayarlamışlar. Ben de ona benzer değerler yaptım. Hatta istersen Shift, Space vb. kendin ayar yapabilirsin. Wraith arayüzünde daha farklıdır. Açıkcası Dareu EK75 RT'nin uygulama arayüzü çok da iyi değil ve fazla detay barındırmıyor.

2025-12-24_01-22.webp

Yok ben %100 istiyorum diyorsan şu iki klavyeye bakabilirsin. Biri alüminyum kasa ve iç yalıtımı var. Yani sesleri hem hoş hem de az olacaktır.

Bütçen artıyorsa Wraith Studio klavyelere de bakabilirsin. Attığın logitech gibi tuşlar düşük profil, galiba bu bir tık klavye ergonomisi sağlıyor. Ama orada tek bir marka var ve tuşlar sıkışık ve fiyatlar biraz pahalı. Wraith umarım iş klavyeleri için de daha fazla ürün getirir veya kendisi bu tarz bir klavyeyi uygun fiyata üretir.
Yok ben ofis tipi bir şey istiyorum diyorsan bence Logitech yerine

Son düzenleme:
Hiç olmadı şu tarz membranlar da daha mantıklı. Yani ben low profile diye Logitech'in şişirme fiyatına o parayı vermezdim. Yerelde Logitech yok gibi bu arada, daha uyguna çoğu ürünü satabilir ama uğraşmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,139
Üyeler
187,784
Son üye
whly
Geri