Neler Yeni

Ofis Koltuğu Önerisi İstiyorum 4-5k ?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
hocam seduna alalım bence 2kdan fazla yorumu war cogu kısı de begenmıs
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam karar vereıldınızmı trendyolda pesın fıyatına 3 ay taksıt ımkanı var 4.1k ya
Veremedim
Dediğiniz gibi sedunanın yorum sayısı daha çok
Alacaksanız calitte 500₺ civarı daha uyguna geliyor bu arada tık hızıyla
Screenshot_20240203_222638_n11.jpg

En az seduna thunder pro kadar kaliteli mi bilmiyorum ama

Palo DAYI 👑

80+ Gold

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
bana bıraz kumar gıbı geldı bu urun ıyıce arastırmakda fayda var hocam
Aklımda hawk vardı aslında ama şikayetler çoğaldı diye ve 4.5k'dan 7k'ya çıktığı için vazgeçtim, ne alacağımı bilemiyorum. Deneyebileceğimiz yer de yok maalesef

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Tekemen
ilinde mutlaka mobilya çarşısı vardır deneyerek alman daha iyi olur çünkü bunları alıp iade etmen hem zor hem uğraştırıcı

Can...

80+ Platinum
beni de calittenin ayak uzatmalısı da çok cezbediyor da bi tık daha pahalı tabi
bu da (eski versiyon olsa gerek) 3.782₺, uzatma kısmı yok ama yaklaşık 1.2k daha ucuz
Bende %11 kupon varmış oradan da 111 lira düşüyor, muhtemelen sizde de vardır, 3.671'e gelmiş oluyor yani

Bu arada tek fark ayak uzatma değil, ucuz olan 3 class amortisörlü pahalı olan 4 class, ne kadar fark ediyor bilmiyorum onu (sanırım thunder pro da 4 class bu arada, konuya çok hakim değilim maalesef)
Bende mi söyle bir şey alsam oyuncu koltuğu yerine ama tek korkum file yırtılır falan

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Bende mi söyle bir şey alsam oyuncu koltuğu yerine ama tek korkum file yırtılır falan
Thunder Pro'nun Fab'ı da vardı kumaş ama filenin çabuk yırtılacağını sanmıyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat

GirayHan

80+ Platinum
@GirayHan @shujirea
Bir bakabilir misiniz siz de, belki bir fikriniz vardır
aciliyeti yoksa ve bütçen 5k ise üstüne 2/2.5 daha biriktirip akracing al. alacağın koltuğu 3 yıldan fazla sorunsuz kullanman lazım. bu markaları önermiyorum. illa bu fiyat bandında bişeyler bakıcam dersen de ikea'nın koltuklarına bakabilirsin.

shujirea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Kerem
@GirayHan @shujirea
Bir bakabilir misiniz siz de, belki bir fikriniz vardır
Bu bütçede kaliteli bir koltuk zor @GirayHan ın dediği gibi bu markalar çok sıkıntı yaratır. İlk senesinde kolcakları kırılabiliyor. Bütçeni biraz daha arttır bir sonraki ay İkea yada adore den güzel bir koltuk alabilirsin. Benim zamanım yok alacagım koltuk 1-2 sene gitsin yeter diyorsan tercih senin.

GirayHan

80+ Platinum
Bu bütçede kaliteli bir koltuk zor @GirayHan ın dediği gibi bu markalar çok sıkıntı yaratır. İlk senesinde kolcakları kırılabiliyor. Bütçeni biraz daha arttır bir sonraki ay İkea yada adore den güzel bir koltuk alabilirsin. Benim zamanım yok alacagım koltuk 1-2 sene gitsin yeter diyorsan tercih senin.
+1

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
aciliyeti yoksa ve bütçen 5k ise üstüne 2/2.5 daha biriktirip akracing al. alacağın koltuğu 3 yıldan fazla sorunsuz kullanman lazım. bu markaları önermiyorum. illa bu fiyat bandında bişeyler bakıcam dersen de ikea'nın koltuklarına bakabilirsin.
Akracing baktım demin attığınız linke 8'den başlıyo bi tık tuzlu geldi maalesef o kadar çıkabilir miyim bilmiyorum

Bir de deri gibi gözüküyor, deriyse ne kadar ergonomik olursa olsun alamam sanırım çünkü yaşadığım bölge çok sıcak

İkea markus var da 7'ye çıksam bile değer mi emin değilim. Bir de şunlar var sitesine bakmıştım

Stok yok ama

Adana Sipariş ve Teslim Noktası stokları, Ankara Mağazası stoklarından tedarik edilmektedir.

Sipariş Verilebilir

Böyle gözüküyor, bahsettiği yere gidip mağazadan sipariş verip o şekilde teslim alabilirim olarak anladım.

Kolçağı falan dümdüz, 2d falan yok. Geriye de as yatıyor gibi diğer ürünlere göre. Çok kaliteli bi şey değil ama 3.3k

Bu da 5.5k, kolçağı farklı. Oturma kısmı deri benzeri falan yazmışlar tam anlamadım nasıl bir malzeme olduğunu. Biraz daha geriye yatıyor ötekine göre

Başka da varsa göremedim.

Diğer ürünler için (seduna, calitte falan) o kadar dandik durmuyor gibiydi 1 sene sonra dağılacaksa pek mantığı yok dediğiniz gibi. En azından 3-4 sene rahat götürmeli, katılıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
thunder pro kullanıyorum 4 yıldır altındaki demir mekanizma ikiye ayrıldı onun dışında memnunum. 750tl ye almıştım.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
kendi konumu hortlatıyorum, baktığımız akracing modelleri bunlar mıydı 7.5-8k demiştik
modeli tam hatırlayamadım, eğer bunlar idiyse ucuzlamış gibi bi tık

Top Bottom