Neler Yeni

Yardım OFİS KOLTUĞU VE NORMAL

cesayag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
murat
Arkadaşlar ofis koltuğu yaptırcam imalathaneden Sizce nasıl olur Normal tekli koltukta oturuyorum şimdi ofis koltuğuna geçiyorum oyuncu koltuğuna kıyasla nasıl olur yardıkcı olur musunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Rauf Emir
Ofis koltuğu her zaman ergonomiktir. Ergonomik = rahat. Oyuncu koltukları bana dış görünüşte şıklık geliyor ergonomi ise tartışılır.

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Jiyu
Arkadaşlar ofis koltuğu yaptırcam imalathaneden Sizce nasıl olur Normal tekli koltukta oturuyorum şimdi ofis koltuğuna geçiyorum oyuncu koltuğuna kıyasla nasıl olur yardıkcı olur musunuz
Hangi yerden böyle bir şey yapıyorsunuz acaba ? ve kaç paraya yapabileceksiniz

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yuşa Eskalen
Ofis koltuğu her zaman ergonomiktir. Ergonomik = rahat. Oyuncu koltukları bana dış görünüşte şıklık geliyor ergonomi ise tartışılır.
önerdiğin ofis koltuğu var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Furkan b
Parayı nakit vermiştim. Ama hepsiburada komisyon + kdv vs. falan o kadar etmez, abartmışlar harbiden
koltuk gerçekten güzel gözüküyor geçen sene 1.500 e ofis koltuğu aldım trendyoldan bu sene pert oldu o kadar dandikti ki asla ergonomik falan değildi ama bu attığınız 2500 e göre baya iyi özellikleri var ve baya güzel gözüküyor.

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Rauf Emir
koltuk gerçekten güzel gözüküyor geçen sene 1.500 e ofis koltuğu aldım trendyoldan bu sene pert oldu o kadar dandikti ki asla ergonomik falan değildi ama bu attığınız 2500 e göre baya iyi özellikleri var ve baya güzel gözüküyor.
evet fiyatının hakkını veriyor galiba 4 aydan fazla oldu 2000 TL almıştım. Şu anda "fiyatının hakkını veriyor" rahatlıkla diyebilirim. Mağaza genel olarak iyi fiyata satıyor. Nakit ile bu fiyatlara satıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Furkan b
kazık yediğimi farkedince gelen üzüntü hissi koltuğum o kadar dandik ki beni öne atıyor.

Top Bottom