Hangi yerden böyle bir şey yapıyorsunuz acaba ? ve kaç paraya yapabileceksinizArkadaşlar ofis koltuğu yaptırcam imalathaneden Sizce nasıl olur Normal tekli koltukta oturuyorum şimdi ofis koltuğuna geçiyorum oyuncu koltuğuna kıyasla nasıl olur yardıkcı olur musunuz
önerdiğin ofis koltuğu var mıOfis koltuğu her zaman ergonomiktir. Ergonomik = rahat. Oyuncu koltukları bana dış görünüşte şıklık geliyor ergonomi ise tartışılır.
Sahibinden kurumsal üyesi olan fiziksel şubeden aldım. Koltukönerdiğin ofis koltuğu var mı
Muhtemelen yoktur ama arayın isterseniz, zaten yakınlarda oturduğum için gittim.hb trendyol n11 gibi sitelerde satışları var mı
hb da var aynı koltuk 8.5kMuhtemelen yoktur ama arayın isterseniz, zaten yakınlarda oturduğum için gittim.
Parayı nakit vermiştim. Ama hepsiburada komisyon + kdv vs. falan o kadar etmez, abartmışlar harbidenhb da var aynı koltuk 8.5k![]()
koltuk gerçekten güzel gözüküyor geçen sene 1.500 e ofis koltuğu aldım trendyoldan bu sene pert oldu o kadar dandikti ki asla ergonomik falan değildi ama bu attığınız 2500 e göre baya iyi özellikleri var ve baya güzel gözüküyor.Parayı nakit vermiştim. Ama hepsiburada komisyon + kdv vs. falan o kadar etmez, abartmışlar harbiden
evet fiyatının hakkını veriyor galiba 4 aydan fazla oldu 2000 TL almıştım. Şu anda "fiyatının hakkını veriyor" rahatlıkla diyebilirim. Mağaza genel olarak iyi fiyata satıyor. Nakit ile bu fiyatlara satıyordukoltuk gerçekten güzel gözüküyor geçen sene 1.500 e ofis koltuğu aldım trendyoldan bu sene pert oldu o kadar dandikti ki asla ergonomik falan değildi ama bu attığınız 2500 e göre baya iyi özellikleri var ve baya güzel gözüküyor.
bana uzak kanka yeriParayı nakit vermiştim. Ama hepsiburada komisyon + kdv vs. falan o kadar etmez, abartmışlar harbiden