Neler Yeni

Öğrenci evi için internet önerisi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Arayım bu gün. Gıbır da iyimiş aslında. Şimdi tek sorun ben fotodaki kabloyu modemde nereye takacam? Öyle sokete sahip modem yok sanırım ek aparat tarzı bir şey mi lazım?
Onu servis halleder.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
4 senedir türknet 2 senedir milleni kullanıyorum müşteri temsilcisi ile hiç işim olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu kuruluma gelenler hallediyor hocam
Olduğu zaman da pek bakmıyorlar yani.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu da müşteri hizmetleri..

1664002453853.png

Olduğu zaman da pek bakmıyorlar yani.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Semih
Millenicom tercih edebilirsiniz. 12 ay ücretsiz kullanma şansınız da olur.

[/QUOTE
Hocam 12 ay derken ? İlk ay ücretsiz, bir de kodla girersen toplam 2 ay ücretsiz değil mi ? Açar mısınız biraz rica etsem.

Millenicom tercih edebilirsiniz. 12 ay ücretsiz kullanma şansınız da olur.

Hocam 12 ay derken ? İlk ay ücretsiz, bir de kodla girersen toplam 2 ay ücretsiz değil mi ? Açar mısınız biraz rica etsem.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Kod kullandıkça ilk ay hariç 12 ay da ücretsiz internet kullanabiliyorsun. Kod kullanım mantığını açtığım konuda açıklamıştım.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Yaklaşık 1.5 Yıldır Netspeed Kullanıyorum kesinlike tavsiye ederim hizmet olarak çok iyiler

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Bakın, bir kişi sorun yaşıyor diye herkes sorun yaşayacak değil. Muhtemelen bölgesel altyapıda sorunlar mevcut. Ben ve diğer tanıdıklarım şu ana dek hiçbir sorun yaşamadık mesela.

Bu da müşteri hizmetleri..

Alıntıyı görüntüle
Eylül 2020 den beri Millenicom'u kullanıyorum ve müşteri hizmetlerine bağlanmak neredeyse imkansız. Aradığınız zaman otomatik arıza kaydı oluşturuluyor ve hiç bir şekilde problemler düzeltilemiyor. Bu vakit boyunca 2 defa canlı birisi ile konuşabildim. Telefondan yazdığım zaman da hiç bir şekilde ilgilenmiyorlar.
IMG_20220924_101525.jpg

IMG_20220924_101612.jpg

Attığınız ekran görüntüsünde sadece soru sormuşsunuz. Bunu her şekilde cevaplandırabilirler.
Millenicom önermiyorum yakın zamanda değiştirmeyi planlıyorum, teşekkürler.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Eylül 2020 den beri Millenicom'u kullanıyorum ve müşteri hizmetlerine bağlanmak neredeyse imkansız. Aradığınız zaman otomatik arıza kaydı oluşturuluyor ve hiç bir şekilde problemler düzeltilemiyor. Bu vakit boyunca 2 defa canlı birisi ile konuşabildim. Telefondan yazdığım zaman da hiç bir şekilde ilgilenmiyorlar.
IMG_20220924_101525.jpg

IMG_20220924_101612.jpg

Attığınız ekran görüntüsünde sadece soru sormuşsunuz. Bunu her şekilde cevaplandırabilirler.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Malatya'da yaşıyorum, ayrıca telefonda yazığım zaman tek bir kere insan ile konuşabildim o da yukarıda ki attığım ekran görüntüsüdür.
Muhtemelen bu sağlayıcıda bölgesel sorunlar oluşuyor. Dediğim gibi ben hiçbir sorun yaşamadım. Amasya'da yaşıyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
IMG_20220924_101525.jpg

IMG_20220924_101612.jpg

Canlı birine bağlanmak konusunda haklısınız. Bağlatmıyor. Otomatik arıza kaydı oluşturuluyor. Benim deneyimim şu ki otomatik arıza kaydı 2 gün içinde çözümlendi. Ve sorunum çözüldü.

Muhtemelen bu sağlayıcıda bölgesel sorunlar oluşuyor. Dediğim gibi ben hiçbir sorun yaşamadım. Amasya'da yaşıyorum.
Millenicom bir sağlayıcı mı ki? TT altyapısını kullanıyor. TT ne verebilirse bunlar da onu vermez mi? Yani sorun Millenicom'da mı ki?

Top Bottom