Neler Yeni

Öğrenci için tablet önerisi

Roche

80+ Bronze
Merhabalar, bu sene sınava hazırlanıyorum. Elimde hali hazırda bulunan Macbook'u satıp iPad almaya karar verdim. Macbook'da forumlarda ve Twitter'da çok zaman kaybediyorum. Üniversitede dahi beni idare edebilecek bir iPad almak istiyorum. Ortalama bütçem 15.000 Tl civarında. Bu bütçe ile ne alabilirim? Sadece ders için kullanacağım. Şu anda video izleme, daha sonrasında daha çok PDF yoğunluklu.

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
arda bey
10.nesiden başka bir ipad seçeneği yok zaten

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Merhabalar, bu sene sınava hazırlanıyorum. Elimde hali hazırda bulunan Macbook'u satıp iPad almaya karar verdim. Macbook'da forumlarda ve Twitter'da çok zaman kaybediyorum. Üniversitede dahi beni idare edebilecek bir iPad almak istiyorum. Ortalama bütçem 15.000 Tl civarında. Bu bütçe ile ne alabilirim? Sadece ders için kullanacağım. Şu anda video izleme, daha sonrasında daha çok PDF yoğunluklu.
Bu bütçede ipad önermem rakiplerinden çok daha geride onun dışında ipadde kararlıysanız ipad 10. nesil alınabilir

Roche

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçede ipad önermem rakiplerinden çok daha geride onun dışında ipadde kararlıysanız ipad 10. nesil alınabilir
Hocam zaten çok yoğun işlerde kullanmayacağım. Sadece video izlerken ve PDF'de iken kasmasın yeter. Bir de Apple ekosistemindeyim, ondan iPad daha uygun geliyor.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Ensar Polat
Depolama alanı ile işin yoksa iPad 10

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,291
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom