Öğrenci indirimi ile 9499 TL'ye laptop önerisi

hocam şimdi trendyolda lenovo destek hattına yazdım da 8gb kadar destekliyormuş max. , acer aspire 3 de 8gb ile geliyor ve ekstra ram slotu da varmış şimdi aspire 3 alıp +8gb ram daha eklsem toplam 16gb ile aspire 3 daha fazla performans verirmi ne diyorsunuz
Lenovoda 4GB gömülü bir de boş slot var. Boş slota 32GB bile takabilirsin bir kısıtlama olmayacaktır. Ama en ideali 8GB takıp toplam 12GB kullanmak o cihazda.

11. Nesile düşülmez bence. AMD olanında RAM artmıyor zaten.

Lenovoda 4GB gömülü bir de boş slot var. Boş slota 32GB bile takabilirsin bir kısıtlama olmayacaktır. Ama en ideali 8GB takıp toplam 12GB kullanmak o cihazda.

ben 16 bile takarım sonradan o sıkıntı değil hocam destek hattında cihazın 8gb a kadar desteklediğini söyledi lenovo danışmanı , yani 16 gb bile taksam max 8gb görüyormuş anladığım kadarıyla

ben 16 bile takarım sonradan o sıkıntı değil hocam destek hattında cihazın 8gb a kadar desteklediğini söyledi lenovo danışmanı , yani 16 gb bile taksam max 8gb görüyormuş anladığım kadarıyla
Hocam öğrenci indirimi ile o cihazı alırken çok sıkıntı yaşayan oluyor dikkat edin
kargo ücretsiz değil ve faturaya yansıyor bu zaten iptal sebebi 2. De TC no faturada olması lazım yorumları okuyun özellikle 1 puan verilen yorumları Trendyol bu konudada sıkıntı çıkarmış hep

Hocam öğrenci indirimi ile o cihazı alırken çok sıkıntı yaşayan oluyor dikkat edin
kargo ücretsiz değil ve faturaya yansıyor bu zaten iptal sebebi 2. De TC no faturada olması lazım yorumları okuyun özellikle 1 puan verilen yorumları Trendyol bu konudada sıkıntı çıkarmış hep
almadan önce destek hattıyla konuşarak alım yapacağım hocam

Benim de i3 1115g4 önerimdir, ben de indirimden yararlanmak için laptopum olmasına rağmen 2.bir laptop için bayağı araştırmıştım sonra hakkımı tablette kullandım ama kesinlikle 9500 altı sistemlerde (2016 model laptopları sıfır gibi satan satıcılar gördüm n11de dolandırıcılık) 1115g4'ten iyi işlemci yok sanırım ryzen 3 vardı model numarasını hatırlamıyorum ama aslında eski nesildi sayı olarak yüksek olmasına rağmen öyle bir olayı vardı vs. İçlerinden en güncel ve güçlüsü 1115g4 olacaktır bir de lehimsiz ramli bir laptop bulursanız hatırlamıyorum şimdi hangileri idi, en optimum şekilde kullanmış olursunuz indiriminizi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzeltme: versus sitesine göre 1215'i çok daha iyi gösteriyor 4 çekirdek 8 thread olması açısından. 1114g4'ü 4 çekirdek 4 thread değil diye biliyordum yanlış hatırlıyormuşum, 1215'e yönelmenizi tavsiye ederim o halde.

Kaynak: https://versus.com/en/intel-core-i3-1115g4-vs-intel-core-i3-1215u
1215U 6 çekirdekli (2 performans 4 verimlilik) 1115G4 de ise 2 çekirdek var sadece. Dahili grafik olarak da baya fark var. (48 çekirdek vs 64 çekirdek)

Yorumlarda almadan önce destek hattı ile iletişimde olup da sıkıntı yaşayan yorumlar var ama dikkat edin bence
sağolun fatura yanlış kesilirse iade ederim öndemli değil

Lenovo Canlı destek böyle cevap verdi hocam
1708349264361.png

Onun dışında zaten alınabilecek en makul hatta şu an güncel olan tek model
Güncel olmayan expertbook 1114g4 vardı o da kalitesi ile belki alınabilir ama bu varken bu 1.sıra

Onun dışında zaten alınabilecek en makul hatta şu an güncel olan tek model
Güncel olmayan expertbook 1114g4 vardı o da kalitesi ile belki alınabilir ama bu varken bu 1.sıra
lenovodan mı bahsediyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri