Öğrenci olmadan Free Gemini Pro

Farmos

80+
Reaksiyon skoru
38
Gemini 3 de geldiğine göre gün içinde yeniden deneyip yöntem devam ediyorsa buradan paylaşacağım öğrenci olmadan pro alabileceksiniz.

Gemini 3 de geldiğine göre gün içinde yeniden deneyip yöntem devam ediyorsa buradan paylaşacağım öğrenci olmadan pro alabileceksiniz.
babamın üni diplomasıyla almaya çalıştım ona bile alamadım :ROFLMAO:

Ben aldım da GPT nin free modeli bile şundan daha iyi cevaplar veriyor boşa uğraşmayın. Bir de Pro modeli 1-2 dakika düşünüyor çok yavaş.

Cursor' un öğrencilere premium özelliği Türkiye' ye sizin gibi aç ve dolandırıcı olanlar yüzünden kapandı. Bu yüzden lütfen hakkınız olmayan şeyleri elde etmek için çabalamayı bırakın.

Cursor' un öğrencilere premium özelliği Türkiye' ye sizin gibi aç ve dolandırıcı olanlar yüzünden kapandı. Bu yüzden lütfen hakkınız olmayan şeyleri elde etmek için çabalamayı bırakın.
valla öyle reis ya bazı adamlar bot kurup hesap stoklayıp satıyorlar. Ben üni diplomasıyla alamıyom adam tek diplomayla birsürü hesap alıyor :ROFLMAO:

Geri