babamın üni diplomasıyla almaya çalıştım ona bile alamadımGemini 3 de geldiğine göre gün içinde yeniden deneyip yöntem devam ediyorsa buradan paylaşacağım öğrenci olmadan pro alabileceksiniz.
Ben aldım da GPT nin free modeli bile şundan daha iyi cevaplar veriyor boşa uğraşmayın. Bir de Pro modeli 1-2 dakika düşünüyor çok yavaş.Gemini 3 de geldiğine göre gün içinde yeniden deneyip yöntem devam ediyorsa buradan paylaşacağım öğrenci olmadan pro alabileceksiniz.
valla öyle reis ya bazı adamlar bot kurup hesap stoklayıp satıyorlar. Ben üni diplomasıyla alamıyom adam tek diplomayla birsürü hesap alıyorCursor' un öğrencilere premium özelliği Türkiye' ye sizin gibi aç ve dolandırıcı olanlar yüzünden kapandı. Bu yüzden lütfen hakkınız olmayan şeyleri elde etmek için çabalamayı bırakın.
Helal len sana Amerika'da 18ay verdikleri bedava aboneliği sana öğrencilik adı altında 1 yıl zor veriyor. Sen alma kardeşim sadece doğru olan neyse onunla yetinmeye devam et.Cursor' un öğrencilere premium özelliği Türkiye' ye sizin gibi aç ve dolandırıcı olanlar yüzünden kapandı. Bu yüzden lütfen hakkınız olmayan şeyleri elde etmek için çabalamayı bırakın.
Adalet bir gün seni mutlu edecektir inanıyorum bunaHelal len sana Amerika'da 18ay verdikleri bedava aboneliği sana öğrencilik adı altında 1 yıl zor veriyor. Sen alma kardeşim sadece doğru olan neyse onunla yetinmeye devam et.
böyle varlıklar yüzünden ülkemizin gençleri çok şeyden mahrum kalmaya devam edecek. Başkalarına verdikleri hakları kendisine verilmediği için sitem edip sistemin açıklarından faydalanmaya çalışıyor.Helal len sana Amerika'da 18ay verdikleri bedava aboneliği sana öğrencilik adı altında 1 yıl zor veriyor. Sen alma kardeşim sadece doğru olan neyse onunla yetinmeye devam et.
Tamam en dürüst insan sensin devam böyleböyle varlıklar yüzünden ülkemizin gençleri çok şeyden mahrum kalmaya devam edecek. Başkalarına verdikleri hakları kendisine verilmediği için sitem edip sistemin açıklarından faydalanmaya çalışıyor.