Öğrenci olmadan Free Gemini Pro

Farmos

80+
Reaksiyon skoru
39
Gemini 3 de geldiğine göre gün içinde yeniden deneyip yöntem devam ediyorsa buradan paylaşacağım öğrenci olmadan pro alabileceksiniz.

Gemini 3 de geldiğine göre gün içinde yeniden deneyip yöntem devam ediyorsa buradan paylaşacağım öğrenci olmadan pro alabileceksiniz.
babamın üni diplomasıyla almaya çalıştım ona bile alamadım :ROFLMAO:

Ben aldım da GPT nin free modeli bile şundan daha iyi cevaplar veriyor boşa uğraşmayın. Bir de Pro modeli 1-2 dakika düşünüyor çok yavaş.

Cursor' un öğrencilere premium özelliği Türkiye' ye sizin gibi aç ve dolandırıcı olanlar yüzünden kapandı. Bu yüzden lütfen hakkınız olmayan şeyleri elde etmek için çabalamayı bırakın.

Cursor' un öğrencilere premium özelliği Türkiye' ye sizin gibi aç ve dolandırıcı olanlar yüzünden kapandı. Bu yüzden lütfen hakkınız olmayan şeyleri elde etmek için çabalamayı bırakın.
valla öyle reis ya bazı adamlar bot kurup hesap stoklayıp satıyorlar. Ben üni diplomasıyla alamıyom adam tek diplomayla birsürü hesap alıyor :ROFLMAO:

Helal len sana Amerika'da 18ay verdikleri bedava aboneliği sana öğrencilik adı altında 1 yıl zor veriyor. Sen alma kardeşim sadece doğru olan neyse onunla yetinmeye devam et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Helal len sana Amerika'da 18ay verdikleri bedava aboneliği sana öğrencilik adı altında 1 yıl zor veriyor. Sen alma kardeşim sadece doğru olan neyse onunla yetinmeye devam et.
Adalet bir gün seni mutlu edecektir inanıyorum buna😈

böyle varlıklar yüzünden ülkemizin gençleri çok şeyden mahrum kalmaya devam edecek. Başkalarına verdikleri hakları kendisine verilmediği için sitem edip sistemin açıklarından faydalanmaya çalışıyor.

böyle varlıklar yüzünden ülkemizin gençleri çok şeyden mahrum kalmaya devam edecek. Başkalarına verdikleri hakları kendisine verilmediği için sitem edip sistemin açıklarından faydalanmaya çalışıyor.
Tamam en dürüst insan sensin devam böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,704
Üyeler
184,821
Son üye
güngör 5434
Geri