Öğrenci olmadan quiz yapılabilir mi?

Çoğu hocayla anlaşmışlar ki zaten üniversitelerin neredeyse tamamında vizelerden sonra 1 hafta gidilmiyor. Bazı hocalar devamsızlık girer bazıları girmez o hocayı ilgilendirir.
Vize'den hemen sonraki hafta Quiz yapmak hangi üniversitede var?
Devamsızlık girebilirsin ama Quiz yaptım kimse yoktu diye bir mantık yok. Hababam sınıfı mı burası nedir çıkarın kağıtları Quiz yapıyoruz mu demiş. Öyle bir sistem yok.
Hangi üniversitede ve hangi bölümde okudunuz bilmiyorum fakat iyi bir üniversitede iyi bir bölümde okuduysanız ilk yazdığınız cümlenin saçmalık olduğunu bilirdiniz hocam.

Etik açıdan doğru değil fakat süpriz quiz yapma hakkına sahipler.
Öğrenci çok şey kaybetmez ama bunun gibi insanlar öğrenciye nasıl zarar versem diye düşünen tipler. Hayatı boyunca bir öğrenci de sevmeyecek büyük ihtimal.

Bu hocalar neden böyle merak ediyorum hoşlarına mı gidiyor acaba böyle şeyler yapmak hocalara saygım var ama böyle insanlar cidden sinir bozucu.
benim böyle p!ç kurularına hiç saygım yok eşek gibi çalışıp bi yere gelmiş olması zerre anlam ifade etmiyo insan olmayı beceremedikten sonra. İlginç bi şekilde böyleleri hep orta küçük çaplı ünilerde hoca olan tipler oluyo. Kendi kendilerine kuduruyolar her allahın günü nedense

Hangi üniversitede ve hangi bölümde okudunuz bilmiyorum fakat iyi bir üniversitede iyi bir bölümde okuduysanız ilk yazdığınız cümlenin saçmalık olduğunu bilirdiniz hocam.
Herkes mühendislik veya tıp okumuyor. Emin ol Türkiye'nin %90'ı yapmıştır bunu.

benim böyle p!ç kurularına hiç saygım yok eşek gibi çalışıp bi yere gelmiş olması zerre anlam ifade etmiyo insan olmayı beceremedikten sonra. İlginç bi şekilde böyleleri hep orta küçük çaplı ünilerde hoca olan tipler oluyo. Kendi kendilerine kuduruyolar her allahın günü nedense
Lise zamanında bölüm dersimize giren hocanın koltuğuna oturdum diye bana şunu söylemişti sen bu koltuğa oturmayı hakettin mi diye ve ardından hoca ya o sene yada bir kaç sene sonra feto davasından dolayı ihraç edildi meslekten cjcjxhhchhdhh dersime giren bir çok bölüm hocalarım da dahil hepsi ihraç edilmişti ckcjjfhch aramın iyi olduğu sohbet muhabbet ettiğim hocalarım dahil şaşkınlık içindeydim ama o koltuk muhabbetini açan hocaya gram üzülmedim hatta kahkaha atıp içimin yağları eridi skkxjchxx ihraç edildiğini duyunca 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,286
Üyeler
192,672
Son üye
Helza
Geri