Öneri Öğrenci Tableti Önerisi

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
35.000
Kardeşim için bir tablet almayı düşünüyorum hem çizim için hem yazı için güzel bir tablet istiyorum ben bir kaç model buldumda Huawei matepad 12x hoşuma gitti mesela sizin önerileriniz nelerdir bütçem 35 bine kadar var

Kardeşim için bir tablet almayı düşünüyorum hem çizim için hem yazı için güzel bir tablet istiyorum ben bir kaç model buldumda Huawei matepad 12x hoşuma gitti mesela sizin önerileriniz nelerdir bütçem 35 bine kadar var
şimdi bece ipad al ipad mini yada normal a16 birde apple pencil hem şimdi çizim ileridede dersde vs çok işe yarar

Yani ben burada hep Huawei öneririm ama bence 35 e cikiyorsan LCD ekran alınmaz
Mesela 20k ya Huawei 11,5s alsan ekran parlaklığı dışında yine hemen hemen aynı özellikleri alacaksın bu yüzden 11,5s öneririm arada dehşet bir fark yok
Eğer o bütçeye cikiyorsan Samsung s11 daha mantıklı olur
Ancak ben Huawei üzerinden çizim yapmayı da daha çok seviyorum gerçekten güzel kalemi

Benimde kardeşim laptop almak istediği için 8 aylık ipad air m3 tabletini satıyor kalem kılıf ekran koruyucu her şey dahil düşünürsen özelden yazabilirsin

Yani ben burada hep Huawei öneririm ama bence 35 e cikiyorsan LCD ekran alınmaz
Mesela 20k ya Huawei 11,5s alsan ekran parlaklığı dışında yine hemen hemen aynı özellikleri alacaksın bu yüzden 11,5s öneririm arada dehşet bir fark yok
Eğer o bütçeye cikiyorsan Samsung s11 daha mantıklı olur
Ancak ben Huawei üzerinden çizim yapmayı da daha çok seviyorum gerçekten güzel kalemi
Bende arada kaldım Samsung s11 mi yoksa Huawei matepad 12x mi diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Huawei in bir de papermatte ekranı var oda baya güzel

Bende arada kaldım Samsung s11 mi yoksa Huawei matepad 12x mi diye

Huawei in bir de papermatte ekranı var oda baya güzel
Sonradan takabiliyorsun o ekranı tabii Huawei gibi olmaz ama fena değil
Ben ya 11,5s ya da s11 alırdım artık butcen neyse

bende s9 ultra var bütçen neye el veriyorsa onu al üzülmezsin

Bence 30-40k arası tablet işinde çok ara bütçe kalıyor. 15 ile 20k cihaz arasındaki fark 20 ile 30 arasında yok öyle söyleyim. Öğrenciysen bence yanında kalemi ile bir Yoga Tab al geç. Lenovo'nun tabletlerini ben her alanda öneriyorum. Özellikle yanında gelen kalemi Lenovo Tab Pen Pro ayrı satılmıyor ve çok başarılı bir kalem. Onun dışında S11 alabilirsin. S11 konusunda şahsen 128GB al. Fiyat farkı aşırı yüksek ve SD Card girişi destekliyor.

öğrenci indirimi yapabiliyorsanız eylülde s12+ fiyatı uygun olursa onu alabilirsiniz
s11in fiyatı ucuzdu
yoksa ipad pro ve pencil pro

yazı için samsung daha rahat, çizim için apple daha rahat, hangisi daha ön planda?
huawei direkt önermem, bence goggle ve işlemci sıkıntı çıkarır

Huawei alma, Google banı can sıkar.

Geri