Neler Yeni

Öğrenciyim Nasıl pc de para kazanabilirim??

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bionluk gibi platformlarda editörlük çok iş yapıyor dandik pubg mobile videolarına video başı 75-150 TL kazanan bir arkadaşım var kabaca video editlemeyi öğren bir yandan photoshop öğrenip kendini geliştir detaylıca öğrenmeye çalış edit için YouTube yeterli olur photoshop için udemyden kurslara bakabilirsin

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bionluk çok ünlendiği için pek sanmıyorum müşteri bulabileceğimi. Ama denemeye dener gibi de duruyor.
Bionluğa girenler genelde Para kazanmak için girenleri daha çok görüyorum İş yaptırıcak adam sayısı oldukca az

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
Fatih
Müzik prodüksiyonu işi arıyorum ben de ihtiyacı olan mesaj atabilir.. Mobil uygulama da yapabiliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer
öğrenilcek bi şey değil hocam özelden yaz firmada görevli kişinin numarasını vereyim
Hocam merhaba eğer hala uygunsa ve sizin için de sorun değilse bende bilgi almak isterim daha önce amatör de olsa bu konuda bir kaç şey yapmıştım aslında. Yøbaku ✾#6930 discordum.

zorba2207

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
fatih ak
Html css js reac angular nodejs angular android react native bunları öğrenebilirsen yaparsın
moruk bende html ve css var js ogreniyorum suanda ama ilerde nasıl is bulcagımı bilmiyorum bionluk ve fiverr gibi sitelere baktımda zor gibi buralarda is bulmak
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam nasıl öğrenebilirim????
ben udemyden kurs almıstım moruk yavas yavas izliyom arada tekrar yaparak

The Batman

80+ Silver
programlama dili nasıl ögrenirim diye burda yazmanın anlamı yok hiç bilmiyorsanız merhaba dünyadan anlatan bir kişi bulup çalışıcaksınız

alperennN

80+ Silver
yazılım bilgim yok ve uğraştırıcı bir meslek uzun vadede okey ama birsürü dil varo dili öğrenicem ve site yazıcam bu çok zamanımı alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten yazılım mühendisi olmak istiyorum hedefim bu orası ayrı ama benim uğraşdan kastığım iş gibi
hesap kas sat dia hesaplar 70*90 arası satıyordu sevdiğim bi abi

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
freelancer olabilmek için reşit olmak gerekiyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri