Yabancı türkçe kaynak bol internetten youtube dan öğreneceksin nereden olabilir başka btk akademi var orada da eğitimler mevcuthocam nasıl öğrenebilirim????
Yabancı türkçe kaynak bol internetten youtube dan öğreneceksin nereden olabilir başka btk akademi var orada da eğitimler mevcuthocam nasıl öğrenebilirim????
harbi ya benimde ihtiyacım varPhotoshop, edit kısmında müşteri bulabileceğim bir site öneriniz var mı?
Bionluk çok ünlendiği için pek sanmıyorum müşteri bulabileceğimi. Ama denemeye dener gibi de duruyor.harbi ya benimde ihtiyacım var
Bionluğa girenler genelde Para kazanmak için girenleri daha çok görüyorum İş yaptırıcak adam sayısı oldukca azBionluk çok ünlendiği için pek sanmıyorum müşteri bulabileceğimi. Ama denemeye dener gibi de duruyor.
yazılım da ne yapılabilir ki?Yazılım?
Hocam merhaba eğer hala uygunsa ve sizin için de sorun değilse bende bilgi almak isterim daha önce amatör de olsa bu konuda bir kaç şey yapmıştım aslında. Yøbaku ✾#6930 discordum.öğrenilcek bi şey değil hocam özelden yaz firmada görevli kişinin numarasını vereyim
moruk bende html ve css var js ogreniyorum suanda ama ilerde nasıl is bulcagımı bilmiyorum bionluk ve fiverr gibi sitelere baktımda zor gibi buralarda is bulmakHtml css js reac angular nodejs angular android react native bunları öğrenebilirsen yaparsın
ben udemyden kurs almıstım moruk yavas yavas izliyom arada tekrar yaparakhocam nasıl öğrenebilirim????
hesap kas sat dia hesaplar 70*90 arası satıyordu sevdiğim bi abiyazılım bilgim yok ve uğraştırıcı bir meslek uzun vadede okey ama birsürü dil varo dili öğrenicem ve site yazıcam bu çok zamanımı alır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
zaten yazılım mühendisi olmak istiyorum hedefim bu orası ayrı ama benim uğraşdan kastığım iş gibi