Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a - Fiyatı, Yorumları
Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ben olsam ipad air yerine s10+ alırdımMatematik öğretmeni ablam için tablet arayışındayım kendisi güçlü bir tablet istedi ben de ona yeni nesil Air önerdim bir sıkıntısı var mı acaba önereyim mi alsın mı![]()
Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a - Fiyatı, Yorumları
Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
elması için özelliklerden kısılmış tablet almak mantıksız geliyor bana istediğin appleı alabilirsin ipad proya paran çıkar mıiPad istiyor kanka Apple
apple ın kalem kalitesi rezaletiPad ile birlikte sadece kalemle ders anlatacak ve dersleri kaydedecek bunun için iPad Pro gerek yok bence
Hocam aldığım bilgilere gore ipad en iyisi tablet icin ama suan 9 uncu nesilden öncesi onerilmiyirMatematik öğretmeni ablam için tablet arayışındayım kendisi güçlü bir tablet istedi ben de ona yeni nesil Air önerdim bir sıkıntısı var mı acaba önereyim mi alsın mı![]()
Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
hocam bu fiyata ıps ekran 60hz olması 8 ram ve 128gb depolama sunması batarya olarakta güçsüz olması nedeniyle bu fiyata kötü bir cihaz.Air kötümüki
kalem kalitesi olarakta samsung ve apple çok sert ve ağır.La ne anlattığınızı bile bilmiyorsunuz. Huawei, honor vs tırışka. Ablanın ihtiyaçlarını samsung veya apple karşılar. Kardeşim yüksek lisans yaparken huawei aldık, güzel vs diye. Çöp çıktı, yazı uygulamaları tırt, alternatif bulduklarımız belli özellikleri sağlamıyor. Yemişim 60hz ekranını, içerik tüketimi için sorulmuyor. Piyasadaki en iyi not alma uygulamasına sahip olanlar Apple ve Samsung, bunlardan birini al keyfine bak.
ama katıldığım apple ın çok iyi bir not uygulaması var.La ne anlattığınızı bile bilmiyorsunuz. Huawei, honor vs tırışka. Ablanın ihtiyaçlarını samsung veya apple karşılar. Kardeşim yüksek lisans yaparken huawei aldık, güzel vs diye. Çöp çıktı, yazı uygulamaları tırt, alternatif bulduklarımız belli özellikleri sağlamıyor. Yemişim 60hz ekranını, içerik tüketimi için sorulmuyor. Piyasadaki en iyi not alma uygulamasına sahip olanlar Apple ve Samsung, bunlardan birini al keyfine bak.
Değil, değil oğlu değil. Zaten arkadaşındakini kullanınca Samsung Not uygulamasını kurmaya çalıştım, özellikleri tam çalışmadı. Gittik yenisini aldık. "hoçça ğalın ben ğidiyom" yazmak için yeterli olabilir ama Samsung Not uygulamasının sunduğu özellikler akademisyen ve öğretmen gibi kişilere çok yardımcı oluyor.kalem kalitesi olarakta samsung ve apple çok sert ve ağır.
f/p değiller
matepad pro daki not uygulaması samsungtan iyi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama katıldığım apple ın çok iyi bir not uygulaması var.