Neler Yeni

Öğretmenim bana taktı.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
max iq kadar not almış
harbi max iq kanka torpille öğretmen olanlardan biri kesin sağ taraftan tanıdık olabilir boşver eğitim sistemi de çöp ekonomide çöp onlar sağdan soldan milletin 3 kuruşunu yemekle meşguller git meb e şikayet et eğer soruşturma başlamazsa bilki içerden birisi :D

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Savaş
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim
Kardeşim ben lisedeyken resim dersinde patlıcan çizdim diye uyarı almıştım burası türkiye takma geçer
Yakın bir arkadaşımın yaşı büyük gösteriyor diye asker kaçağı ilan etmişlerdi. Çocuğun anası babası perişan oldu. Aman hocam dikkat, burası Türkiye!!!!

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan
Arkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
Dostum sen kendi görüşüne güven kimse görüşünü engelleyemez böyle hocalar benim okulumda da var merak etme

Ziona

80+ Silver
Arkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
Ailenle git ve ailen desin ki düzeltilebilecek şeyler eleştirilir eğer düzeltilemicek bir şey varsa o yargılamaktır eleştiriden dolayı uyarı vermeye hakkınız yok tarzı şeyler söylesin ve hocanın yaptığını da Cimer'e şikayet edeceğinizi söylein geri çekilecektir

--------------------------------

Yakın bir arkadaşımın yaşı büyük gösteriyor diye asker kaçağı ilan etmişlerdi. Çocuğun anası babası perişan oldu. Aman hocam dikkat, burası Türkiye!!!!
kanka sus

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,681
Üyeler
161,889
Son üye
laswsg
Top Bottom