Neler Yeni

Öğretmenim bana taktı.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Kerem Eldes
Kanka bizim biyoloji öğretmeni bana takan Matematik dersinden -3 Net yapmış Ünversite sınavında ve bize anlattı ve o öğretmen ve konuştuğum sohbet kantin fiyatları Yüksek Ayrılık yapılıyor gibi sözler okul yöneticiler vasat dediğim için.
Yani bu kadar mal hocaları eleştirmeye hakkın var yani bence şikayetlik. Biz kaç defa lise sonda matematik hocamızın yeterli olmadığı konusunda şikayetçi olduk ve kimse de böyle bir şikayet veya eleştiri yapamazsınız diyemedi, dememeli de

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
hocam 9.sınıfta edebiyatcı bana 2.dönem 2.yazılıdan 20 girmişti sebebi ne bilmiyorum
fakat sınavdan 68 almıştım ve hoca 20 girdi neyse sadece ben değil 32 kişilik sınıftan sadece 3 kişi edebiyat dersinden geçmişti diğer 29 kişi bende dağil 29 kişi dersten kalmıştık hoca bilerek bırakıyor ayrıca 2.dönem 2. yazılıdan sonra daha okula gitmemiştim
neyse benim bu hocaya küfür etmem yokmu beddua etmem yokmu ? allah affetsin nasıl beddua ettiysem hoca kanser olmuş
eğer doğruysa allah'nın adaleti her zaman üstedir.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Yani bu kadar mal hocaları eleştirmeye hakkın var yani bence şikayetlik. Biz kaç defa lise sonda matematik hocamızın yeterli olmadığı konusunda şikayetçi olduk ve kimse de böyle bir şikayet veya eleştiri yapamazsınız diyemedi, dememeli de
evet hani özgürlük hani laiklik hani insan hakları okulda ders bile işlenemiyorlar.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
eğer doğruysa allah'nın adaleti her zaman üstedir.
kanka hoca kansere yakalandığını yeni öğrendim okuldan mezun olana kadar hiç birşeyi yoktu bir arkadaş mevuz olduğum okula geçti ondan öğrendim hoca okula yeni gitmeye başlamış aylardır kanser tedavisi görüyormuş
küçük kız çocuğu var diye üzüldüm gerçi hocaya üzülmedim de ufacık kızı olduğuna üzüldüm

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
Cimere şikayet etsin ailen kesinlikle yargılandığını felan yazın. Biraz da sayın cumhurbaşkanım canım cumhurbaşkanım bir genç olarak eğitim sistemini eleştiriyorum geleceğin milli eğitim bakanı gözüyle bakıyorum a gir.
Müdür ihraç bile edilir. Ama mutlaka arkadaşlarından yalan yanlış bilgi aldıklarını feln yaz ailen yazsa daha iyi olur benzer şekilde soruşturma açılır vs
Cimere gerçekten bakıyorlar

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Kerem Eldes
hocam 9.sınıfta edebiyatcı bana 2.dönem 2.yazılıdan 20 girmişti sebebi ne bilmiyorum
fakat sınavdan 68 almıştım ve hoca 20 girdi neyse sadece ben değil 32 kişilik sınıftan sadece 3 kişi edebiyat dersinden geçmişti diğer 29 kişi bende dağil 29 kişi dersten kalmıştık hoca bilerek bırakıyor ayrıca 2.dönem 2. yazılıdan sonra daha okula gitmemiştim
neyse benim bu hocaya küfür etmem yokmu beddua etmem yokmu ? allah affetsin nasıl beddua ettiysem hoca kanser olmuş
Eğtim katili, ben sınıfta hep ingilizcede en yüksek 2. notu alıyordum ama hocam takıktı 10. sınıfta. 82 aldığım sınavın sözlüsüne 60 vermişti. 84.5 ile tek teşekkürümü aldım. 11. sınıf bedencisi de *küfür* bir hocaydı. Bütün ders facebook a bakıyordu sonra müdür kızınca bize ahkam kesip laf ediyordu. Yazılıdan birkaç gün önce ezberlenecek bilgiler attı bize wp den, sınav haftasının ortasında, ve 1 bilgiyi gramajla yanlış hatırladım diye 70 vermişti bedenden. not ortalamam 89.9 oldu *küfür* yüzünden ve bilgisayar alamadım. (Özür dilerim küfürleri değiştirdim ama o adamdan konuşurken refleks oldu artık, ne kadar sinirli olduğumu siz düşünün)

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Cimere şikayet etsin ailen kesinlikle yargılandığını felan yazın. Biraz da sayın cumhurbaşkanım canım cumhurbaşkanım bir genç olarak eğitim sistemini eleştiriyorum geleceğin milli eğitim bakanı gözüyle bakıyorum a gir.
Müdür ihraç bile edilir. Ama mutlaka arkadaşlarından yalan yanlış bilgi aldıklarını feln yaz ailen yazsa daha iyi olur benzer şekilde soruşturma açılır vs
Cimere gerçekten bakıyorlar
kanka pazartesi günü dersim var o hoca ile kek falan alacağım ve güzelce konuşacağım eğer devam ederse o inat yarışına devam ederse ailene söyliyeceğim.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,681
İsim
marilyn
zaten atsalar daha iyi olur Ben o okula zorunda olduğum için geldim nedeni ise diğer okullar çok uzak olduğu için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka geçen bana sınıfın öğrencilerini şikayet ederken şimdi beni ediyor :D
iyiki açıktan okuyorum şu hoca triplerini hiç çekemem azının ortasına vururum sanki kendileri oxforddan 100% burs kazanmışta sonra türkiyeye hizmet vermek için türkiyeye geri dönmüş gibi davranıyorlar

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
evet hani özgürlük hani laiklik hani insan hakları okulda ders bile işlenemiyorlar.
Sen benim dediğimi yap sonuç alırsın detaylı detaylı yazsın ailen okulu da iyice göm zorla geldiğini şöyle ders işlemediğini geleceğin milli eğitim bakanı olmak istediğini vs hiç şaka yapmıyorum.
Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi çok ilgili bu konuda

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Kerem Eldes

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
kanka pazartesi günü dersim var o hoca ile kek falan alacağım ve güzelce konuşacağım eğer devam ederse o inat yarışına devam ederse ailene söyliyeceğim.
Güzle kardeşim güzel tatlı bir dille belirt süreci uzatma direk ailenle konuş ailene de benim dediklerimi benzer yolla ilet

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
iyiki açıktan okuyorum şu hoca triplerini hiç çekemem azının ortasına vururum sanki kendileri oxforddan 100% burs kazanmışta sonra türkiyeye hizmet vermek için türkiyeye geri dönmüş gibi davranıyorlar
kanka hoca Ünversite sınavında Matematik dersinden -3 net yapmış ve hoca biyoloji öğretmeni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk imkanın varsa o okulu değiştirmeye çalış bence.
En yakın okul 8 km.

Top Bottom