Neler Yeni

Öğretmenim bana taktı.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Hoca bize anlattı Hoca Matematikten -3 met yaparak sayısal öğretmeni olmuş sen düşün ve dediklerim onlar Kantin fiyatları yüksek Öğretmenler bize ayrılık yapmakta gibi sözler okula vasat dedim falan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10

Pazartesi günü dersim var güzelce konuşacağım Kek meyve suyu falan alacağım konuşacağım eğer olmazsa yine devam ederse Meb şikayet etmeyi düşünürüm.
Direk et boşuna masrafa niye giriyorsun bunlar için?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nasıl ya ciddi mi bu? Hiç uğraşma direkt şikayet et cimere.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager
Bana yapılsa okula resti çekerim net söylüyorum
Değiştirirdim hiç uğraşamazdım
Kimse düşünme özgürlük hakkımı elimden alamaz

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Kerem Eldes
meb e şikayet edin
senin görüşlerini arkadaşlarına paylaşmana veya eleştiri yapmana kimse karışamaz
bence en mantıklısı bu. Bence ipin ucunu bırakma ve hocanın ağzına... neyse

Üstte de belirttiğim gibi aynen hocam diyip geçiyorum artık
Çünkü hocalar zeyntinyağı gibi üste çıkmaya çalışyıyorlar.
bütün hocalar böyleyse değiştirmeyi de düşünebilirsin çünkü böyle hocaların akademik olarak da sana bir şey katacağını sanmam

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizim öğretmenler direkt sistemden nefret ediyor onlar bile sisteme sallıyor hiç birsey yapamazlar sana görüşüne kimse müdahale edemez

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Direk et boşuna masrafa niye giriyorsun bunlar için?
Bir örümcek ve yuvasını düşün. Sen şu an harekete geçmeyerek, o örümceğin yuvası dışında ağ yaptığı yerleri temizlemeye çalışıyorsun.
Sadece gezdiği yerleri temizlersen, örümcek tekrar yapar, tekrar yapar, tekrar yapar.. Gereken şeyi bizzat örümceğe yapmadığın sürece.
Ne sağlam örnek verdim ama :p

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze

bütün hocalar böyleyse değiştirmeyi de düşünebilirsin çünkü böyle hocaların akademik olarak da sana bir şey katacağını sanmam
Kanka bizim biyoloji öğretmeni bana takan Matematik dersinden -3 Net yapmış Ünversite sınavında ve bize anlattı ve o öğretmen ve konuştuğum sohbet kantin fiyatları Yüksek Ayrılık yapılıyor gibi sözler okul yöneticiler vasat dediğim için.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Arkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
öğretmenin bi tık mad

Buraqxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Selçuk
Arkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
ben böyle saçma bi ceza görmedim bunlar nası müdür de böyle bir şey için ceza veriyo

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Bana yapılsa okula resti çekerim net söylüyorum
Değiştirirdim hiç uğraşamazdım
Kimse düşünme özgürlük hakkımı elimden alamaz
zaten atsalar daha iyi olur Ben o okula zorunda olduğum için geldim nedeni ise diğer okullar çok uzak olduğu için.

öğretmenin bi tık mad
kanka geçen bana sınıfın öğrencilerini şikayet ederken şimdi beni ediyor :D

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
hocam 9.sınıfta edebiyatcı bana 2.dönem 2.yazılıdan 20 girmişti sebebi ne bilmiyorum
fakat sınavdan 68 almıştım ve hoca 20 girdi neyse sadece ben değil 32 kişilik sınıftan sadece 3 kişi edebiyat dersinden geçmişti diğer 29 kişi bende dağil 29 kişi dersten kalmıştık hoca bilerek bırakıyor ayrıca 2.dönem 2. yazılıdan sonra daha okula gitmemiştim
neyse benim bu hocaya küfür etmem yokmu beddua etmem yokmu ? allah affetsin nasıl beddua ettiysem hoca kanser olmuş

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Bir örümcek ve yuvasını düşün. Sen şu an harekete geçmeyerek, o örümceğin yuvası dışında ağ yaptığı yerleri temizlemeye çalışıyorsun.
Sadece gezdiği yerleri temizlersen, örümcek tekrar yapar, tekrar yapar, tekrar yapar.. Gereken şeyi bizzat örümceğe yapmadığın sürece.
Ne sağlam örnek verdim ama :p
Kanka yanlış anlama ama o dediklerin çocuksa inat hareketleri Olmazsa Şikayet edeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,844
Üyeler
165,598
Son üye
cemo3445