🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
kim oluyor o kesin akplidir
Boş ver kanka ya 15 tatil gelsin unuttun diye umit ediyorum etmezse zaten sınıf 50 kişi ve ders dinlenmiyor Okulu değişitirim zaten mutlu değillimKimse senin görüşlerine karışamaz nasıl uyarı veriyorlar kim lan onlar sadrazamın bilmem nesi sanki ağır konuşacağım forumdayız
Haklısın kanka dersten bırakmasında tek isteğim o zaten.Kardeşim ben lisedeyken resim dersinde patlıcan çizdim diye uyarı almıştım burası türkiye takma geçer
Üst mercilerle görüşün kaymakamlık bakanlık vs.Arkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
Cimer e şikayet et öyle bir hakkı yokArkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
Ya hocam adam b**uyla sevdiğinin baş harfini yazmış, kıçıyla falso vermiş S harfi yapmış kuyruk gibi bırakmış bu nedir yaSen benim okuduğum liseyi görmen lazımdı afadersin ama tuvalette bi bütün b** duruyor kimse temizlemiyordu
bizde pisuvara yapmışlardı aykut elmas sahnesi gibiydiYa hocam adam b**uyla sevdiğinin baş harfini yazmış, kıçıyla falso vermiş S harfi yapmış kuyruk gibi bırakmış bu nedir ya
Verme bu tiplere bir şeyBilmiyorum ondan önce yıl başı hediyesi verdim ona Sevindi ama sonra hemen öyle şeyler yaptı o simdi iki yüzlülük olmuyor mu.
işte böyle bir ülkede böyle bir eğitim sisteminde eleştiri yapmamayı tartışmamayı sadece körü körüne her şey iyi gibi davranmayı öğretiyolar aslında senin eğitim sistemi kötü eleştirini hoca kendi ağzıyla doğrulamış oluyor ama bu ülkedeki öğretmenlerde (hepsi değil tabi ama büyük çoğunluğu ) o akıl yok nasıl öğretmen olmuşlarsaArkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
Hoca bize anlattı Hoca Matematikten -3 met yaparak sayısal öğretmeni olmuş sen düşün ve dediklerim onlar Kantin fiyatları yüksek Öğretmenler bize ayrılık yapmakta gibi sözler okula vasat dedim falan.işte böyle bir ülkede böyle bir eğitim sisteminde eleştiri yapmamayı tartışmamayı sadece körü körüne her şey iyi gibi davranmayı öğretiyolar aslında senin eğitim sistemi kötü eleştirini hoca kendi ağzıyla doğrulamış oluyor ama bu ülkedeki öğretmenlerde (hepsi değil tabi ama büyük çoğunluğu ) o akıl yok nasıl öğretmen olmuşlarsa
10kaçıncı sınıftın
Pazartesi günü dersim var güzelce konuşacağım Kek meyve suyu falan alacağım konuşacağım eğer olmazsa yine devam ederse Meb şikayet etmeyi düşünürüm.Verme bu tiplere bir şey
direk şikayet et, görsün gününü