Neler Yeni

Öğretmenim bana taktı.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,108
İsim
Mert Can Ergün
kim oluyor o kesin akplidir :ROFLMAO:

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Elin ayağın tutuyorsa çek kenara hayırdır ben böle dedim siz böle böle böle yapmışsınız de uyar elimden gelmez dersen buraya konuda açma içine atarsın ve içine atmak o kadar iyi bir şey değildir.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Kimse senin görüşlerine karışamaz nasıl uyarı veriyorlar kim lan onlar sadrazamın bilmem nesi sanki ağır konuşacağım forumdayız
Boş ver kanka ya 15 tatil gelsin unuttun diye umit ediyorum etmezse zaten sınıf 50 kişi ve ders dinlenmiyor Okulu değişitirim zaten mutlu değillim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim ben lisedeyken resim dersinde patlıcan çizdim diye uyarı almıştım burası türkiye takma geçer
Haklısın kanka dersten bırakmasında tek isteğim o zaten.

Berke Fitness

80+ Bronze
Arkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
Üst mercilerle görüşün kaymakamlık bakanlık vs.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
Cimer e şikayet et öyle bir hakkı yok

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Sen benim okuduğum liseyi görmen lazımdı afadersin ama tuvalette bi bütün b** duruyor kimse temizlemiyordu
Ya hocam adam b**uyla sevdiğinin baş harfini yazmış, kıçıyla falso vermiş S harfi yapmış kuyruk gibi bırakmış bu nedir ya

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Cimer'e güzel bir dilekçe yazıyorsun. Müdür odasında özür tostu garantisi veriyorum.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ya hocam adam b**uyla sevdiğinin baş harfini yazmış, kıçıyla falso vermiş S harfi yapmış kuyruk gibi bırakmış bu nedir ya
bizde pisuvara yapmışlardı aykut elmas sahnesi gibiydi :D

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
kaçıncı sınıftın

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
işte böyle bir ülkede böyle bir eğitim sisteminde eleştiri yapmamayı tartışmamayı sadece körü körüne her şey iyi gibi davranmayı öğretiyolar aslında senin eğitim sistemi kötü eleştirini hoca kendi ağzıyla doğrulamış oluyor ama bu ülkedeki öğretmenlerde (hepsi değil tabi ama büyük çoğunluğu ) o akıl yok nasıl öğretmen olmuşlarsa

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
işte böyle bir ülkede böyle bir eğitim sisteminde eleştiri yapmamayı tartışmamayı sadece körü körüne her şey iyi gibi davranmayı öğretiyolar aslında senin eğitim sistemi kötü eleştirini hoca kendi ağzıyla doğrulamış oluyor ama bu ülkedeki öğretmenlerde (hepsi değil tabi ama büyük çoğunluğu ) o akıl yok nasıl öğretmen olmuşlarsa
Hoca bize anlattı Hoca Matematikten -3 met yaparak sayısal öğretmeni olmuş sen düşün ve dediklerim onlar Kantin fiyatları yüksek Öğretmenler bize ayrılık yapmakta gibi sözler okula vasat dedim falan.

kaçıncı sınıftın
10

Verme bu tiplere bir şey
direk şikayet et, görsün gününü
Pazartesi günü dersim var güzelce konuşacağım Kek meyve suyu falan alacağım konuşacağım eğer olmazsa yine devam ederse Meb şikayet etmeyi düşünürüm.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Cemal Faruk Koçak
Şikayet ederim ama okul dışına.
Cezasını alana kadar uğraşırdım.

Top Bottom