Neler Yeni

Öğretmenim ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
A

ariinees

Ziyaretçi
Selam. Direkt konuya geçeyim. 19 yaşındayım. 1 ay önce başka bir okula geçmiştim. Eski okulumda ise 4 ay falan okudum. Eski okuluma ilk gittiğimde ingilizceci bir kadın hoca ile kantinde sürekli ama sürekli bakıştık. Ben anlam verememiştim. Her neyse. Sonraki gün ben nöbetçi olmuştum. Yanıma geldi adımı falan sordu. Kahve ısmarladım hocaya. Tabii okulda beni kimse tanımıyor haliyle hoca da tanımıyor. O ara tanıştık ettik. Sonrasında bu hoca beni evime bırakmaya başladı ara ara. Ben de bozuntuya vermiyordum. Sınıfıma gelip Gökdeniz gel deyip beni çağırması ardından sohbet etmek istemesi vb. Beni çok etkiliyordu. Hoca ile en tuhaf anımı anlatayım. Okulda konferans verilirken her yer doluydu ve hoca geri geri giderken kucağıma düşmüştü bir keresinde. 'Sen misin Gökdeniz hay Allah' dedi. Tabii bu olaylardan sonra ben hocayı istiyordum doğal olarak. Ve hoop okul değiştirdim. Yeni geçtiğim okul eskisi ile dip dibe. Öğle araları bazen eski okuluma gidip hocanın yanına gidiyorum. 'Özlettin kendini canım' gibi diyaloglar olur genelde. Hocam çıkmıyor aklımdan. Onu nasıl elde edebilirim. O da bana karşı boş değil bunu biliyorum. Ona aşık olmaktan korkuyorum. Vücudu, dudak ısırmaları, omzuma dokunuşları, Tatil de girdi araya. Tatilden sonra neler yapmalıyım? (Not: Hoca evlenip boşanmış bir kere. 38 yaşında minyon biri.)

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

kubilayer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Kubilay
Hiç öyle hayallere girme brolim. Sana karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyorsan da, ki büyük ihtimalle yoktur öyle bir şey, git bir yerlere şikayet et.

A

ariinees

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç öyle hayallere girme brolim. Sana karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyorsan da, ki büyük ihtimalle yoktur öyle bir şey, git bir yerlere şikayet et.
Hoca evine bile aldı beni aga. Birliktelik yaşamak istiyorum. Hoca bekar sonuçta.

kubilayer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Kubilay
Ne okuyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Barış Kahveci
Twitter
Baris_Kahvecix
Facebook
100002371218599
Hocaya açılmadan anlayamazsın sana karşı ne hissettiğini

TeoHan

80+
Bu nasıl bir fantezi arkadaş.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Selam. Direkt konuya geçeyim. Ben 1 ay önce başka bir okula geçmiştim. Eski okulumda ise 4 ay falan okudum. Eski okuluma ilk gittiğimde ingilizceci bir kadın hoca ile kantinde sürekli ama sürekli bakıştık. Ben anlam verememiştim. Her neyse. Sonraki gün ben nöbetçi olmuştum. Yanıma geldi adımı falan sordu. Kahve ısmarladım hocaya. Tabii okulda beni kimse tanımıyor haliyle hoca da tanımıyor. O ara tanıştık ettik. Sonrasında bu hoca beni evime bırakmaya başladı ara ara. Ben de bozuntuya vermiyordum. Sınıfıma gelip Gökdeniz gel deyip beni çağırması ardından sohbet etmek istemesi vb. Beni çok etkiliyordu. Hoca ile en tuhaf anımı anlatayım. Okulda konferans verilirken her yer doluydu ve hoca geri geri giderken kucağıma düşmüştü bir keresinde. 'Sen misin Gökdeniz hay Allah' dedi. Tabii bu olaylardan sonra ben hocayı deli gibi arzuluyordum. Ve hoop okul değiştirdim. Yeni geçtiğim okul eskisi ile dip dibe. Öğle araları bazen eski okuluma gidip hocanın yanına gidiyorum. 'Özlettin kendini canım' gibi diyaloglar olur genelde. Her elime aldığımda o geliyor aklıma. Hocam çıkmıyor aklımdan. Onu nasıl elde edebilirim. O da bana karşı boş değil bunu biliyorum. Ona aşık olmaktan korkuyorum. Vücudu, dudak ısırmaları, omzuma dokunuşları, beni deli ediyor. Tatil de girdi araya. Tatilden sonra neler yapmalıyım? (Not: Hoca evlenip boşanmış bir kere. 38 yaşında minyon biri.)
Başından sal :D

GodlyPain

80+ Bronze
nE

toplamapc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Nedim
Hiç bulaşma bruh okulda değişmişsin sonuçta görüşme bi süre zaten unutursun. Yeni birisi bulunca çıkar kafandan.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,743
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber
Top Bottom