Öğretmenler Zorunlu Bir şekilde kitap aldırabilir mi ?

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
138
İnternette yasak yazıyor ama tam olarak resmi bir şey bulamadım.

Olay:
Öğretmenimiz zorunlu soru bankası getirmemizi istiyor. Getirmeyenler ise - alarak sözlü notundan düşüyor. Hocaya itiraz edenlere de öğretmen ''Ben öyle istiyorum. yasak falan değil'' diyor.

kaynağınız varmı ? bana da öyle dendi ama, birde hoca ''o zaman git şikayet et , ben bu sınıfa olan tavrımı değişirim. '' dedi
Kaynak meb nasıl kaynak istiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaynağınız varmı ? bana da öyle dendi ama, birde hoca ''o zaman git şikayet et , ben bu sınıfa olan tavrımı değişirim. '' dedi
Hocanın tipe bak. Sonra öğretmenim diye geçiniyorlar. Bazı öğretmenler ogretmen olmayı hak etmiyor.

Kaynak meb nasıl kaynak istiyorsun

direk meb in kaynağı değil ya gzt nin haber ifalan hep meb de bulamadım ben onu diyom yönetmelikleri oluyor ya

Zorla aldırma diye bir olay yok bir kişi bile almak istemiyorsa bütün sınıf almamalı. Meb ek kaynak alımını tamamen yasakladı. Açıkçası hocanın tavrı doğru olmasada doğru ve yeterli bir öğrenim almak için ek kaynak şart gibi eğer okula gidiyor ve bir amacınız varsa almanız sizin için daha yararlı olur.

İnternette yasak yazıyor ama tam olarak resmi bir şey bulamadım.

Olay:
Öğretmenimiz zorunlu soru bankası getirmemizi istiyor. Getirmeyenler ise - alarak sözlü notundan düşüyor. Hocaya itiraz edenlere de öğretmen ''Ben öyle istiyorum. yasak falan değil'' diyor.
devlet kitaplarından farklı kaynakla ders işlemek yasak diye biliyorum her sene matematik için harici kitap alırdık bu sefer aldırmadı mesleğimi riske atamam vs dedi sizinki riski seviyor

devlet kitaplarından farklı kaynakla ders işlemek yasak diye biliyorum her sene matematik için harici kitap alırdık bu sefer aldırmadı mesleğimi riske atamam vs dedi sizinki riski seviyor
yaw yok yine aldırsa neyse derim ama geliyor çarşamba günü diyoki cuma gününe soru bankaları gelicek gelmeyen eksi. bu günde bom bok yere eski aldımi şuana kadar 1 kez bile kitap vb. unutmuş değilim yıl boyu bunun 2 günlük şeyine boşuna sözlüm düşücek. gidip almaya vaktimde yok, internetten alsam en az 1 hafta

yaw yok yine aldırsa neyse derim ama geliyor çarşamba günü diyoki cuma gününe soru bankaları gelicek gelmeyen eksi. bu günde bom bok yere eski aldımi şuana kadar 1 kez bile kitap vb. unutmuş değilim yıl boyu bunun 2 günlük şeyine boşuna sözlüm düşücek. gidip almaya vaktimde yok, internetten alsam en az 1 hafta
şikayette bulunabilirsiniz veya daha nazik bir şekilde gidip durumu izah edebilirsiniz muhtemelen bunları denemişsinizdir

Buralardan bakabilirsin mevzuata.

şikayette bulunabilirsiniz veya daha nazik bir şekilde gidip durumu izah edebilirsiniz muhtemelen bunları denemişsinizdir
evet denedim ve dediği şey de ''Temin et o kitabı eksi almazsın bir daha'' oldu

Buralardan bakabilirsin mevzuata.
mevzuat bilgi sisteminde kafam tam anlamadı madde 32 yi ama resmi gazete de netçe söylüyor. teşekkür ederim

evet denedim ve dediği şey de ''Temin et o kitabı eksi almazsın bir daha'' oldu
yaptığı saçma bir şey zorla aldıramaz bizim hocamız almayanlara soruları tahtadan yazdırıyordu mesela

Geri