Neler Yeni

Oğuz Sasi Hakkındaki Görüşleriniz

Alina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Taha
Ben severim ama şu anı çıkışlarıda olmasa dört dörtlük

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Çok sevdiğim bir adamdır kendileri, zeki olmasının yanında bilgilide biridir, sorgulamanın çok geniş bir açısı olduğunu bu adamdan öğrendim.
+ olarak Türk oyun sektörüne de katkısı olduğunu düşünüyorum, az olabilir çok olabilir ama sonuçta oyunlarıseviyoruz.net büyük bir katkıydı. Ayrıca oyunlarıseviyoruz.net'ten çıkan Youtuberlardan hiç bahsetmek bile istemiyorum. Yani hem oyun hem de internet yayıncılığının (YT, Twitch) gelişmesinde büyük bir katkısı vardır bence.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
+ olarak Türk oyun sektörüne de katkısı olduğunu düşünüyorum, az olabilir çok olabilir ama sonuçta oyunlarıseviyoruz.net büyük bir katkıydı. Ayrıca oyunlarıseviyoruz.net'ten çıkan Youtuberlardan hiç bahsetmek bile istemiyorum. Yani hem oyun hem de internet yayıncılığının (YT, Twitch) gelişmesinde büyük bir katkısı vardır bence.
Kesinlikle.

robin

80+ Silver
Yayınını canlı olarak hiç izlemedim hep YouTube'da kesitlerini izlerim hatta sasi'yi GTA 4'ten beri biliyorum. Adam garip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ahmet Tarık Türk
Eskiden devamlı takip ederdim Youtube da aktif olduğu zamanlarını ama bu oyunları seviyoruz sitesini kapattıktan sonra yayınlardan tut video çekmeyi bile çok düzensiz ve özensiz yapmaya başladı

Rammstein

80+ Silver

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
gayet zeki ve eğlenceli birisi yayında sapıtabiliyor evet bence onu eğlenceli yapanda bu.

ElectriX

80+ Silver
Her yayında kamera alıcak kadar zengin biri :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,776
Üyeler
159,830
Son üye
rodrigo