ssd aga tek seçenek varSsdyi Adata alma başka marka al. Kasa olarak benim kullandığım tg5e benziyor fakat 2 fan var. 2 tane de yanında gelecek 4 fan olacak bence soğutması iyi olur diye düşünüyorum.
nasıl bana söylermisin acaba 10bin TL'ye senle sistem toplayalım ama tek biryerden olsun monitör ve mouse klavye dahilSsdyi Adata alma başka marka al. Kasa olarak benim kullandığım tg5e benziyor fakat 2 fan var. 2 tane de yanında gelecek 4 fan olacak bence soğutması iyi olur diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence bu sistemden daha kalitelilerini bulabilirsin.
Öncelikle yaşın kaç bilmiyorum fakat "aga" gibi hitaplar hoşuma gitmiyor. Ssd olarak adata alırsan bir kaç ay sonra ssd diye bir şey kalmaz.SSD aga tek seçenek var
Tek bir yerden almak bence saçma. Fazla para vermiş olursun farklı yerlerden al daha ucuz olsun.SSD aga tek seçenek var
nasıl bana söylermisin acaba 10bin TL'ye senle sistem toplayalım ama tek biryerden olsun monitör ve mouse klavye dahil
kardeşim diyim ozmn ama sadece tek ssd seçenek var yaşım 15Öncelikle yaşın kaç bilmiyorum fakat "aga" gibi hitaplar hoşuma gitmiyor. SSD olarak adata alırsan bir kaç ay sonra SSD diye bir şey kalmaz.
Abi diyebilirsinkardeşim diyim ozmn ama sadece tek SSD seçenek var yaşım 15
Toplayabilirim istersen.SSD aga tek seçenek var
nasıl bana söylermisin acaba 10bin TL'ye senle sistem toplayalım ama tek biryerden olsun monitör ve mouse klavye dahil
tek biryerden toplayamayızmı çünkü rx5700xt gücü oc yapılınca 2080le nerdeyse aynı oluyor ve işelmci bence gayet iyi ryzen 5 3600Öncelikle yaşın kaç bilmiyorum fakat "aga" gibi hitaplar hoşuma gitmiyor. SSD olarak adata alırsan bir kaç ay sonra SSD diye bir şey kalmaz.
Tek bir yerden almak bence saçma. Fazla para vermiş olursun farklı yerlerden al daha ucuz olsun.
peki AbiAbi diyebilirsin
Toplayabilirim istersen.
Diğer parçalar için demiştim. Monitör, mouse, klavye.tek biryerden toplayamayızmı çünkü rx5700xt gücü oc yapılınca 2080le nerdeyse aynı oluyor ve işelmci bence gayet iyi ryzen 5 3600
peki Abi
bilm topyalım bi bakalımDiğer parçalar için demiştim.
ABİ KASADA SIKINTI YAŞARMIYIM EKRAN KARTI ZATEN BAYA 3FANLIDiğer parçalar için demiştim. Monitör, mouse, klavye.
sisitemin parçalarını söyleyembilm topyalım bi bakalım
ABİ KASADA SIKINTI YAŞARMIYIM EKRAN KARTI ZATEN BAYA 3FANLI
TOPLAYINCA BÜTÜN HERŞEYLE BİRLİKTE 10BİN TL OLUYOR
Benim attığım sistem daha iyi ve kaliteli.sisitemin parçalarını söyleyem
2 Fan Sharkoon RGB-LIT-200 RGB ATX Mid-Tower Gaming Kasa
ryzen 5 3600 xfx rx5700xt thic 3 3fanlı anakart gigbyt 16gb RAM 480gb adata sıkıntı dedin ama bakalım
ames Donkey JD27FG1MS144 27' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör
james monkey 710 gamepower saber kalvye gamepower icarus mouse rampage rxs9 hoparlör
aa daha ucuz çıkıyorİşlemciyi 3600 yapTeknobiyotik P2XT - AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz, RX5600 XT 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Ekran kartını Asrock 5700xt yap
Güç kaynağını HighPower Element 750Watt yap.
monitör olarak da bunu alabilirsin.
İşlemci ısınacağı için bu soğutucuyu alıp montajlayabilirsin.
Kalan paraya klavye mouse alabilirsin.
sogutucuya illa çok gerek varmıBenim attığım sistem daha iyi ve kaliteli.