🔥İndirim Oksid Bilişim Outlet Ürünler

Reaksiyon skoru
6,160
Biraz gezindim fiyat olarak iyi ürünler var dostlar + firma güvenilir bilginiz olsun

Benim oturduğum yere 15'dk 2 defa incehesap'tan almış olduğum kulaklık ile sorun yaşadım kendim bizzat gittim oksid Bilişim'e ortam vs baya iyi ilgi alaka vs bilginiz olsun dostlar

Bir kaç anakart ve 1650 ekran kartının KDV dahil fiyatını görüp yok baba pahalı diyip kapattım.

Bir kaç anakart ve 1650 ekran kartının KDV dahil fiyatını görüp yok baba pahalı diyip kapattım.
Her üründe iyi fiyat yok evet maalesef ama biraz kurcalamak gerek sadece 🙃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@enjoy229 ? @Perfectshot06 bu tarz bana kızgın emoji atan çok olmaya başladı ve hesaplara baktığımda yeni hesap çoğu ilgilenirseniz sevinirim.

Biraz gezindim fiyat olarak iyi ürünler var dostlar + firma güvenilir bilginiz olsun

Benim oturduğum yere 15'dk 2 defa incehesap'tan almış olduğum kulaklık ile sorun yaşadım kendim bizzat gittim oksid Bilişim'e ortam vs baya iyi ilgi alaka vs bilginiz olsun dostlar

açıkcası fiyat olarak sıfırdan pahalı ürünlerde var aSÇD :ASD: as

Bu arkadaşın sürekli olarak gereksiz aksiyon yaratıp indirim adı altında etkileşim kastığı görülüyor, birkaç kez modların uyarısına da denk geldim. Neden hala ceza verilmiyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,227
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri