Neler Yeni

Öksürük nasıl geçer ?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
3-4 gündür hastayım doktora falan gitmemiştim çok bişi yoktu 1-2 gündür de iyiyim zaten. Şuan sadece öksürük kaldı ve gece uyutmuyor şiddetleniyor, gündüz de baya öksürüyorum ama gece kadar rahatsız etmiyor. Önerebileceğiniz doğal yöntemler var mıdır acaba ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Bal veya pekmez iç işe yarıyor bazen. Onun dışında yapabileceğin çokta bir şey mevcut değil.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
3-4 gündür hastayım doktora falan gitmemiştim çok bişi yoktu 1-2 gündür de iyiyim zaten. Şuan sadece öksürük kaldı ve gece uyutmuyor şiddetleniyor, gündüz de baya öksürüyorum ama gece kadar rahatsız etmiyor. Önerebileceğiniz doğal yöntemler var mıdır acaba ?
Poyraz varsa rüzgardan uzak dur, bol su iç. Soğuk şeyler tüketme daha çok ılık ve sıcak şeyler tüket.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece pekmez ağır gelirse su ile karıştır bardakla iç

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Bunun tekil bir cevabı yok. öksürüğün nedenine göre değişir. eğer neden boğaz ve boğaz bölgesi tahriş sebepli ise sıvı tüketimini artırmak dışında yapacak pek fazla bir şey yoktur. Ama akciğer kaynaklı ise tedavi yöntemi önerilir yinede öksürüz akciğerin temizlenmesi amacı ile önemli olduğu için iyleştirilmez bilerek bırakılır.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bal veya pekmez iç işe yarıyor bazen. Onun dışında yapabileceğin çokta bir şey mevcut değil.
Pekmezi deneyim bi teşekkürler.

Poyraz varsa rüzgardan uzak dur, bol su iç. Soğuk şeyler tüketme daha çok ılık ve sıcak şeyler tüket.

Sadece pekmez ağır gelirse su ile karıştır bardakla iç
Camlar açık hafif esiyor zaten de kapatırsam da cehennem gibi oluyor oda. Bol su da içiyorum hep 4 litreyi geçiyordur herhalde her gün.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Pekmezi deneyim bi teşekkürler.

Camlar açık hafif esiyor zaten de kapatırsam da cehennem gibi oluyor oda. Bol su da içiyorum hep 4 litreyi geçiyordur herhalde her gün.
Dediğim rüzgar normal rüzgar değil. Poyraz. Kuru kuru eser insanın boğazını kurutur.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bunun tekil bir cevabı yok. öksürüğün nedenine göre değişir. eğer neden boğaz ve boğaz bölgesi tahriş sebepli ise sıvı tüketimini artırmak dışında yapacak pek fazla bir şey yoktur. Ama akciğer kaynaklı ise tedavi yöntemi önerilir yinede öksürüz akciğerin temizlenmesi amacı ile önemli olduğu için iyleştirilmez bilerek bırakılır.
Sebebini bilmiyom valla ama boğaz bölgesi tahrişli gibi sorun o olabilir belkide akciğerdendir bilmiyorum valla zaten 2 güne falan geçer temelli ama işte şuan uyuyamıyorum öksürükten.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
Sebebini bilmiyom valla ama boğaz bölgesi tahrişli gibi sorun o olabilir belkide akciğerdendir bilmiyorum valla zaten 2 güne falan geçer temelli ama işte şuan uyuyamıyorum öksürükten.
pekmez limon karabiber öle bişey vardı tadı berbat ama valla mucize bişey 5 6 kaşıklık yap her öksürmeye başladıgında ye

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
pekmez limon karabiber öle bişey vardı tadı berbat ama valla mucize bişey 5 6 kaşıklık yap her öksürmeye başladıgında ye
Cadı tarifi gibi. Önce bi normal pekmez yiyim bide bunu da denerim yatmadan.

Nedox

80+ Bronze
Bricanyl içebilirsin diye biliom ben çok oksürünce annem içirirdi eskiden

Doğal degil yeni gördüm ama iyi kötu ise yariyorsu

Top Bottom