Ahmet Sevinç
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,352
- İsim
- Ahmet Sevinç
arkadaşlar merhaba bugün okuldaydım eşeğin biri çöp şişe atmıştı bende arkadaşımla şut atıp oyun oynamıştım ondan sonra bekçi ( okul güvenlikçisi ) bizi gördü ve bana çöpü atmamı söyledi hiç bir nezaket kullanmdan bunu söyledi ve sanki çöpü atan benmişimde atmak zorundaymışım ve hizmetçiyim gibi bana laf söyledi ben hay senin işine diye gittim ve hızla attım çöp kutusuna bekçi hızlı attığımı duydu ve yanına çağırdı işte sen hiç disipline gittin mi bir kağıdıma bakar vs. yazdımmı gidersin gibi tehtit etti (bende yaptığımın çok doğru olmadığının farkındayım ama ne nezaket ne de benim yaptığım bir suç vardı rica etse %100 o haklı ama etmedi.Adamına göre muamele yaptım ) sonra bende yaranmak için özür diledim işte sen bana at deyince beni suçlu zannettin ben haksızlığa gelemiyorum yanlış yaptıysam özür diledim gittim ama acayip sinir oldum çünkü adam beni tehtit ediyor üstüne haklı gibi işte gidersin falan egolu tavırlar sanki kendisinin disiplin hakkı var gibi ... egosunu beslemek istediği çok belli üstün görüyor kendini , aciz rica etmekten hizmetçisi gibi bana aldırtıyor madem çöp istemiyorsun git kendin al ben ne yapayım milletin artğını?
araştırmama göre disiplinlik herhangi bir harakette bulunmadım max saygısız hareket oda çok ağır değil ama işte müdür yardımcılarını tanıyor arkasına güveniyor şimdi benim bu adama yaptıklarından dolayı yaptırtabileceğim herhangi bir işlem var mı ? birde böyle boş bir olay olursa disipline itiraz hakkım var mı?
araştırmama göre disiplinlik herhangi bir harakette bulunmadım max saygısız hareket oda çok ağır değil ama işte müdür yardımcılarını tanıyor arkasına güveniyor şimdi benim bu adama yaptıklarından dolayı yaptırtabileceğim herhangi bir işlem var mı ? birde böyle boş bir olay olursa disipline itiraz hakkım var mı?