Neler Yeni

Okul için sırt çantası önerisi

baykemal

80+ Bronze
En fazla 200-250 TL verebilirim. 8-10 kitap ve üstünü taşırsa iyi olur. 3 veya 4 göz yeterli olacaktır. İlk bölüme kitap ve defterleri. İkinci bölüme küçük okumak için kitaplar ve üçüncü bölüme ise kalemlik, anahtar vb. şeyler koyuyorum. Beyaz veya siyah olabilir. Beyaz ve gri renk tercihimdir fakat siyah'a karşı değilim.

serwintes

80+ Gold
1 sene kullanacaksan bence pazardan ürün bak 1 sene işini iyi görür
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu iki çanta var elimde okul için kullanbilirsin bütçeni aşar ama uzun yıllar gider zamanında 70 e birini 90 a birini almıştım

baykemal

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 sene kullanacaksan bence pazardan ürün bak 1 sene işini iyi görür

şu iki çanta var elimde okul için kullanbilirsin bütçeni aşar ama uzun yıllar gider zamanında 70 e birini 90 a birini almıştım
Laptop çantaları çok fazla ağırlık taşımıyor. Zaten şuan kullandığım çantayı pazardan aldım fakat hiç hoşuma gitmiyor. Ayrıca küçük bir kaç yırtık oluştu. 9 yada 10. sınıfın başında almıştım. Şuan 11. sınıftayım. En son pazara gittiğimden beri zorda kalmadığım sürece bir daha gitmeyeceğime dair kendime söz verdim.

serwintes

80+ Gold
Laptop çantaları çok fazla ağırlık taşımıyor. Zaten şuan kullandığım çantayı pazardan aldım fakat hiç hoşuma gitmiyor. Ayrıca küçük bir kaç yırtık oluştu. 9 yada 10. sınıfın başında almıştım. Şuan 11. sınıftayım. En son pazara gittiğimden beri zorda kalmadığım sürece bir daha gitmeyeceğime dair kendime söz verdim.
valla bu saglam hocam okulda da kullandım bi dönem şu an çok güzel çantam var ama yurt dısı oldugu için link yok

baykemal

80+ Bronze
Ne zaman aldınız?

1692996780884.png

Bunlar nasıldır?

https://www.n11.com/urun/baggor-siy...-okul-sirt-cantasi-12337833?magaza=erdoganlar (Mağaza adı çok riskli.)

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Mayısta aldım 2 tane, satıcı fiyat hatası yaptı yoksa ederi 1000 tl üstü, kendimde kullanıyorum, türkiye'de marka bilinmiyor diye yanaşan olmuyor, düşünürsen yaz uygundan vereceğim, başkasına satacağıma buradaki birine gitmesi benim daha çok hoşuma gider, 250 TL'ye alacağın çantalardan çok daha kaliteli.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    62.4 KB · Hit: 27

baykemal

80+ Bronze
Mayısta aldım 2 tane, satıcı fiyat hatası yaptı yoksa ederi 1000 TL üstü, kendimde kullanıyorum, türkiye'de marka bilinmiyor diye yanaşan olmuyor, düşünürsen yaz uygundan vereceğim, başkasına satacağıma buradaki birine gitmesi benim daha çok hoşuma gider, 250 TL'ye alacağın çantalardan çok daha kaliteli.
İkinci el bir ürün düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ali Efe Özdamar
715 TL şuan :D

ben bu model çantayı 2 sene önce amazondan 290a almıştım hala kullanıyorum bazen 2kg varan şeyler taşıyorum şuana kadar bir yeri yırtılmadı

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
715 TL şuan :D

ben bu model çantayı 2 sene önce amazondan 290a almıştım hala kullanıyorum bazen 2kg varan şeyler taşıyorum şuana kadar bir yeri yırtılmadı
link atın hocam :D yurtdışında bile 27 dolara gitmeyebilir, ek ücret çıkabilir, ama şu an 715 tl'ye getirtemezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,374
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom