Neler Yeni

Okul için tablete ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Bütçe
22000
Samsung s9 serisinin güzel olduğunu gördüm alacağım tabletin uzun süre gitmesini ve haliyle klavye ve kalem özelliklerine sahip olmasını istiyorum tercihen en az 8gb ram ve 128gb alan olması iyi olur s9 serisinin en fp olanı hangisi veya gene bilindik markalardan kaliteli hangi tablet var önerilerilerinizi bekliyorum ekran büyük olursa sorun olmaz hatta daha iyi olur benim için.

grasdiyas

80+ Silver
Pek bilgim yok ama mediamark teknosa ya bakın bence deneyin canlı canlı daha iyi karar verirsiniz

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
iPad Air alabilirsin. Düşük bütçe içinse iPad 9 öneririm. Tam bir F/P. Not almak, ders çalışmak ve oyun için kullanıyorum. Memnunum. Pili çok iyi gidiyor. Öneririm. Tablette Android almanı tavsiye etmem. Mümkün olduğunca Apple almaya çalış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPad Air alabilirsin. Düşük bütçe içinse iPad 9 öneririm. Tam bir F/P. Not almak, ders çalışmak ve oyun için kullanıyorum. Memnunum. Pili çok iyi gidiyor. Öneririm. Tablette Android almanı tavsiye etmem. Mümkün olduğunca Apple almaya çalış.
Samsung s9 fe+ düşünüyorum Apple aldığım takdirde uzun vadede giderek yavaşlicak gibi geliyor bana

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
C.S.
Tablet demek ipad demektir. İpadler güncellemelerle çok daha geç yavaşlar ama android tabletler güncelleme bile almaz. Üstelşk playstoredaki programlar telefonlar için yazıldığından, çoğu zaman tabletle uyumsuzdurlar. Ama ipad tarafında bir milyona yakın sadece ipadde çalışsın diye yazılmış program var. Üstelik sadece ipad os de olup, androidde olmayan uygulamalar da var. Mesela notability sadece ipadde vardır ve bence en iyi not alma programıdır. Ses kayıt özelliğ ile dersi kaçırman çok zordur.

İpad air fazla olabilir. İpad 9, sizin için daha iyi olacaktır.

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Burak
Tab s9fe yi 8.5a almıştım ben aldığım zaman baya f/p dı simdi nasildir bilmiyorum ama

Top Bottom