Neler Yeni

Okul için yazıcı önerisi.

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Bütçe
2000
2K bütçem var çok değil biliyorum. Eski bir tane hp yazıcım var emin olun bir çıkartıyor, bir çıkarmıyor, yarım falan çıkarıyor. Yani baya bir sorunları var. Zaten her gün kullanılmayacak siyah-beyaz test çıkaracağım sadece. Bu bütçede alınabilecek en iyi yazıcı nedir?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Eren Bilal Cihan
2K bütçem var çok değil biliyorum. Eski bir tane hp yazıcım var emin olun bir çıkartıyor, bir çıkarmıyor, yarım falan çıkarıyor. Yani baya bir sorunları var. Zaten her gün kullanılmayacak siyah-beyaz test çıkaracağım sadece. Bu bütçede alınabilecek en iyi yazıcı nedir?
Hocam bakımlarını yapsanız kullanılır bence

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bakımlarını yapsanız kullanılır bence
Hocam 1 yıldır falan bu yazıcıyla uğraşıyorum. Geçen kartuş değiştim mesela şimdi dolu olmasına rağmen yazıcı boş kağıt çıkartıyor. Denedim bir sürü yol düzeltmek için ama artık ömrünü tamamladı diye düşünüyorum baya eski zaten alet.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Eren Bilal Cihan
Hocam 1 yıldır falan bu yazıcıyla uğraşıyorum. Geçen kartuş değiştim mesela şimdi dolu olmasına rağmen yazıcı boş kağıt çıkartıyor. Denedim bir sürü yol düzeltmek için ama artık ömrünü tamamladı diye düşünüyorum baya eski zaten alet.
Hocam ozaman canonun E414 modeline bı bakın derim en alınabilir o duruyor

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mürekkep püskürtmelinin mantığı nasıl hocam? Zahmet olmazsa anlatabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,590
Üyeler
162,837
Son üye
UmutD34
Top Bottom