Neler Yeni

Okul interneti ile filim izlemenin bir yaptırımı varmıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ç.G. insancığı
Merhabalar ben anadolu üniversitesinde okumaktayım. Buranın interneti ile bazı sitelere ve uygulamalara erişim yasak. Ancak yakın zamanda yabancıdizi tv gibi dizi izleme platformlarına sorunsuzca girebilidğimi ve hızlıca dizi izleyebildiğimi fark ettim. Ders aralarında açıp dizi izliyorum ama bunun bana herhangi olumsuz bir geri dönüşü olurmu?

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Merhabalar ben anadolu üniversitesinde okumaktayım. Buranın interneti ile bazı sitelere ve uygulamalara erişim yasak. Ancak yakın zamanda yabancıdizi tv gibi dizi izleme platformlarına sorunsuzca girebilidğimi ve hızlıca dizi izleyebildiğimi fark ettim. Ders aralarında açıp dizi izliyorum ama bunun bana herhangi olumsuz bir geri dönüşü olurmu?
Sıkıntı olmaz

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Olmaz ve VPN kullanırsan İstediğin tüm sitelere vs. Girebiliyorsun haberin olsun ama dizi ve film için okul internetini önermem genelde aşırı yavaş oluyolar çünkü o internete sadece sen bağlanmıyorsun en az 50 kişi bağlanmıştır

Top Bottom