Neler Yeni

Öneri Okul Kütüphanesi İçin VPN

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba arkadaşlar, üniversite kütüphanesinde ethernet ile internete bağlanıyorum, 100 mbps simetrik bağlantı var. Ortak ağa bağlanmak pek güvenli değil sanırım, sizce VPN mi kullansam? Eğer kullanacaksam SurfShark almayı düşünüyorum. Bu arada internette FortiGuard koruma var, bunu da VPN ile aşmak mümkün mü? Çünkü şu an SurfShark sitesini bile açmıyor. Sizce daha güvenli olur mu VPN ile bağlansam ve internet hızım bundan etkilenir mi? Teşekkürler.

Son düzenleme:

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Kullanamazsın muhtemelen okullar VPNden gelen istekleri engelliyolar.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Dikkatli surf et kayaya çarpma :kekw: , eğer iyi bir altyapı varsa bir problem olmaz
Hocam ben zaten sakıncalı sitelere girmiyorum, öyle banka kripto vb. yerlere de girmiyorum bu ağdan ama her türlü bilgisayarı bağlıyoruz sonuçta tehlikelere açık olur mu? O yüzden VPN istiyordum ben zaten, yoksa yasaklı yerlere fln girmiycem :D

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Yunus
Merhaba arkadaşlar, üniversite kütüphanesinde ethernet ile internete bağlanıyorum, 100 mbps simetrik bağlantı var. Ortak ağa bağlanmak pek güvenli değil sanırım, sizce VPN mi kullansam? Eğer kullanacaksam SurfShark almayı düşünüyorum. Bu arada internette FortiGuard koruma var, bunu da VPN ile aşmak mümkün mü? Çünkü şu an SurfShark sitesini bile açmıyor. Sizce daha güvenli olur mu VPN ile bağlansam ve internet hızım bundan etkilenir mi? Teşekkürler.
WARP dene.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hocam WARP'ı Ubuntu'da denedim de status connecting diyor bir türlü bağlanmıyor, neden acaba?
Söylediğim gibi okulda bağlanamazsın VPN'E.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben zaten sakıncalı sitelere girmiyorum, öyle banka kripto vb. yerlere de girmiyorum bu ağdan ama her türlü bilgisayarı bağlıyoruz sonuçta tehlikelere açık olur mu? O yüzden VPN istiyordum ben zaten, yoksa yasaklı yerlere fln girmiycem :D
Yok bir şey olmaz korkma sadece bankacılık vs yapmazsın belki ama o kadar da değil.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Söylediğim gibi okulda bağlanamazsın VPN'E.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok bir şey olmaz korkma sadece bankacılık vs yapmazsın belki ama o kadar da değil.
Demek ki ondan oldu, yoksa düzgün kurmuştum yani. Tamam o zaman ben banka, kripto vb. şeylere girmiyorum. Normal hesaplarıma girerim artık. Bu kadar engellemeyi yaptılarsa herhalde altyapı düzgündür.

Top Bottom