Öneri OKUL Seçimi

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Merhaba , Ben 8.sınıfım ve sosyal bilimler lisesinde hangi dersler var ve hangi meslekleri yapabilirim oradan mezun olunca ben bilgisayar mühendisliği düşünüyordum ama notlarım fen lisesine gidecek kadar iyi değil bilgisayarla aram iyi yardımcı olursanız sevinirim

Başlığı detaylandırın lütfen.

Merhaba , Ben 8.sınıfım ve sosyal bilimler lisesinde hangi dersler var ve hangi meslekleri yapabilirim oradan mezun olunca ben bilgisayar mühendisliği düşünüyordum ama notlarım fen lisesine gidecek kadar iyi değil bilgisayarla aram iyi yardımcı olursanız sevinirim
Yüzde kaçlık dilime girmeyi ön görüyorsun?

anadolu lisesine git. şimdiden yazılım öğrenmeye calış yüzlerce yazılım dili var C den başla öğrenmeye bak daha sonra Yazılım Mühendisliği seç
gerisi sende :)

Ben de önceden mühendis olmak istiyordum fakat türkiyede mühendis olunmaz abi. Lisede fen 3 e ayrılıyor kimya biyoloji fizik oluyor türkçe ise edebiyat zor değil, şahsen kimyada biraz zorlanırsın o kadar.

Büyük ihtimal dilimi düşecek ama kesinlikle Aselsan Meslke Lisesini düşünebilirsin.
sakaryada oturduğum için ve öğretmenlerin tahmini nedeniyle bu okulu düşünüyorum ama https://www.sorubak.com/teogrobot/mektep/933/sakarya-cemil-meric-sosyal-bilimler-lisesi

• Beğen
Reaksiyonlar: samy
Büyük ihtimal dilimi düşecek ama kesinlikle Aselsan Meslke Lisesini düşünebilirsin.
Ve hayallerin için çalışmayı sürdür. Pişman olacağın şeyi önceden düşünememek ahmaklıktır.

Ben de önceden mühendis olmak istiyordum fakat türkiyede mühendis olunmaz abi. Lisede fen 3 e ayrılıyor kimya biyoloji fizik oluyor türkçe ise edebiyat zor değil, şahsen kimyada biraz zorlanırsın o kadar.
Anladım

Bu 1 aylık süreçte daha fazla çalışmaya özen gösterirsen daha iyi olur. Çalışıp iyi bir anadolu lisesine gidersen işin kolaylaşır.
Hangi ildesin ona göre bir okul söyleyeyim.

Bu 1 aylık süreçte daha fazla çalışmaya özen gösterirsen daha iyi olur. Çalışıp iyi bir anadolu lisesine gidersen işin kolaylaşır.
ya zaten şuan çözdüğüm ve çözmeye devam ettiğim bir sürü test kitabım var internettende konu anlatımı dinliyorum yeterli geleceğini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,445
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri