TahinPekmez
80+ Silver
bu herşeyi açıklıyorGünah umrumda değil
bu herşeyi açıklıyorGünah umrumda değil
Evet garip mi geldibu herşeyi açıklıyor
hala aklını başına alamamış nesil11. sınıfta niye cebinde bıçak var
Ya neyin tiribi bu anlamadım hâlahala aklını başına alamamış nesil
Sınıfın sessiz çocuğu :bıçak cebimde ve arkadaşım cebimden alıyor benle sakalasiyor bende elinden alıyorum ve ona aynısını yaparken bacağına hafif şekilde giriyor ve hocalar durumu anlıyor üstümü ariyorlar bıçağı buluyorlar tutanak tuttular ve pazartesi disiplin kurulunun toplancagini söylediler. Sizce ne cezası verirler
Çok komiksin laSınıfın sessiz çocuğu :
Senin gibi bir çocuğum olsa varya eşime reddi miras davası açarım nasıl çıktı diye bu. Sadece egonu tatmin etmek için açılmış bir konu. En serseri sensin en dinsiz sensin en havalı sensin anladık. Ama gelipte burada konu açıyorsan görüş sunmamızı istiyorsan her cevaba agresif bir dille yaklaşmayacaksın. Agresif yaklaşacaksan konu açmayacaksın. Gelip açtığın konu üzerinden sana yardımcı olan insanlara ahkam kesmiceksin. Modlar lütfen konuyu kilitlemenizi rica ediyorum. Olay farklı yerelere gidebilir. Teşekkürler.Çok komiksin la
Ucubesin kankaÇok komiksin la
Ben havaliyim dedimmi embesil yaratık seni şurda bir soru soruyoruz yok serseri yok dinsiz on yargıli bir ucubesinSenin gibi bir çocuğum olsa varya eşime reddi miras davası açarım nasıl çıktı diye bu. Sadece egonu tatmin etmek için açılmış bir konu. En serseri sensin en dinsiz sensin en havalı sensin anladık. Ama gelipte burada konu açıyorsan görüş sunmamızı istiyorsan her cevaba agresif bir dille yaklaşmayacaksın. Agresif yaklaşacaksan konu açmayacaksın. Gelip açtığın konu üzerinden sana yardımcı olan insanlara ahkam kesmiceksin. Modlar lütfen konuyu kilitlemenizi rica ediyorum. Olay farklı yerelere gidebilir. Teşekkürler.
Discord versene bana bı ***** şey seniUcubesin kanka
Konudaki olay sonuçlanmış ve bitmiş, hala konuda sana yazılan mesajlara cevap veriyorsun. Sen cevap verdikçe herkes senle tartışacak, işin sonunda bir kaç banlanmış hesap ve kilitli bir konu göreceğiz. Saçma hareketler bunlar.Ben havaliyim dedimmi embesil yaratık seni şurda bir soru soruyoruz yok serseri yok dinsiz on yargıli bir ucubesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Discord versene bana bı ***** şey seni
en güzel açıklama buKonudaki olay sonuçlanmış ve bitmiş, hala konuda sana yazılan mesajlara cevap veriyorsun. Sen cevap verdikçe herkes senle tartışacak, işin sonunda bir kaç banlanmış hesap ve kilitli bir konu göreceğiz. Saçma hareketler bunlar.
Telefon gotuursun yakalanirsin anlarım hafi sigara yakalatirsin onuda anlarim lan hadi birayida anlarim bıçak nedir dostum sen oraya eğitim görmeye geliyorsun okuldaki barzolardan özenme o barzoların çoğu 20 yaşına gelmeden hapsi boyluyor okulumdada bıçak taşıyan cok var hocayada hemen söylerim bıçağın şakası olmaz kendimi koruyayım dersin o bıçak bir anda karsindakinin kalbine saplanır biriniz mezara diğeriniz hapise şahsen o arkadaşın olsaydım o bıçağı senin gö anladınız sizbıçak cebimde ve arkadaşım cebimden alıyor benle sakalasiyor bende elinden alıyorum ve ona aynısını yaparken bacağına hafif şekilde giriyor ve hocalar durumu anlıyor üstümü ariyorlar bıçağı buluyorlar tutanak tuttular ve pazartesi disiplin kurulunun toplancagini söylediler. Sizce ne cezası verirler