Neler Yeni

Okula gitmemenin yolu (REHBER) V2.0 geldi!!

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
NOT; BU REHBERDEKİLER DENENMEŞTİR ÇALIŞMIŞTIR FİX YEMEDEN YAPIN.

1. YÖNTEM-

Aileniz sizi her gün uykudan kaldırıyorsa yöntem işe yarar hele sabahçılar için tam işe yarar.
İlk olarak gözünüzü kırpmadan 50 - 1DK arası boş bir yere bakın gözünüz yaşarıcaktır ve sonuç olarak ağlamış sayılacaksınız.
Sonra ailenizin yanına giderek başınızı tutun başım çok ağrıyor diyin veya karnınızı tutun 2 side olabilir ama kafayı tutmayı öneririm.
Aileniz
%70 ihtimalle bunu yiyecektir eğer yemiyip ilaç - şurup vermeye kalkarsa bırak verme diyin ve ben okula böyle giderim diyin.
Aileniz size acıyacaktır ve okula gitmenize izin vermeyecektir.

2.YÖNTEM-

Eğer aileniz okula gitmenize izin verdiyse gidebilirsin dediyse okula doğru yol alın sonra 3 tane yapcak numaramız var.
1. Numara için okula gittikten sonra öğretmene hasta olduğumu söyledim beni eve gönderdi diyin ama bu numaranın riski var aileniz öğretmeni arayabilir.
2. Numara olarakta bugün (kendi sınıfınızın şubesi ve random bi şube.) 8 D ve 8 F hocalarının toplantısı varmış diyin ama buda riskli gene arayabilir.
3. Size önerdiğim numara bu okula gitmeyin biraz dışarda takılın 5DK falan takılın sonra eve gidin aileniz kapıyı açsın ona yolda dahada kötü oldum diyin.
Eve dönene kadar yine 50 - 1DK boyunca gözünüzü kırpmayın bir kaç damla göz yaşı daha gelsin.
Sonra gidin odanıza çok üşüyorum biraz yatacağım diyin aileniz hastaneye gidelim falan dersede 1 - 2 saat sonra gidelim diyin.
Sonra 3 - 4 saat yatın kalkın zaten dersin son saatlerine falan gelicek saat bizim beden dersimiz var diyin ailenize bide hastayım koşup terlerim diyin göndermez.
Bide ödevim yok diyin ve okula gitmemiş oldunuz.

Ardından yemek yiyip PCnin başına geçin.

VE ARTIK KOCA GÜN SİZİN OLDU İSTEDİĞİNİZ OYUNU OYNAYABİLİRSİNİZ

copyright © 2013 tüm hakları saklıdır. qweqwe

hocam uygulamalı video ne zaman gelecek (!)

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Günde 5-7 saat anca ders işliyor, görüyorsunuz. Bu kadar tantanaya gerek yok. Çok uzattınız. Okulunuza gidin, okuyun. MEB/Aileniz sizi keyiften okula göndermiyor.
Hocam hangi okul 5 saat ders işliyor? Benim okulum sabah 8 de başlıyor akşam 6 da bitiyor da.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
NOT; BU REHBERDEKİLER DENENMEŞTİR ÇALIŞMIŞTIR FİX YEMEDEN YAPIN.

1. YÖNTEM-

Aileniz sizi her gün uykudan kaldırıyorsa yöntem işe yarar hele sabahçılar için tam işe yarar.
İlk olarak gözünüzü kırpmadan 50 - 1DK arası boş bir yere bakın gözünüz yaşarıcaktır ve sonuç olarak ağlamış sayılacaksınız.
Sonra ailenizin yanına giderek başınızı tutun başım çok ağrıyor diyin veya karnınızı tutun 2 side olabilir ama kafayı tutmayı öneririm.
Aileniz
%70 ihtimalle bunu yiyecektir eğer yemiyip ilaç - şurup vermeye kalkarsa bırak verme diyin ve ben okula böyle giderim diyin.
Aileniz size acıyacaktır ve okula gitmenize izin vermeyecektir.

2.YÖNTEM-

Eğer aileniz okula gitmenize izin verdiyse gidebilirsin dediyse okula doğru yol alın sonra 3 tane yapcak numaramız var.
1. Numara için okula gittikten sonra öğretmene hasta olduğumu söyledim beni eve gönderdi diyin ama bu numaranın riski var aileniz öğretmeni arayabilir.
2. Numara olarakta bugün (kendi sınıfınızın şubesi ve random bi şube.) 8 D ve 8 F hocalarının toplantısı varmış diyin ama buda riskli gene arayabilir.
3. Size önerdiğim numara bu okula gitmeyin biraz dışarda takılın 5DK falan takılın sonra eve gidin aileniz kapıyı açsın ona yolda dahada kötü oldum diyin.
Eve dönene kadar yine 50 - 1DK boyunca gözünüzü kırpmayın bir kaç damla göz yaşı daha gelsin.
Sonra gidin odanıza çok üşüyorum biraz yatacağım diyin aileniz hastaneye gidelim falan dersede 1 - 2 saat sonra gidelim diyin.
Sonra 3 - 4 saat yatın kalkın zaten dersin son saatlerine falan gelicek saat bizim beden dersimiz var diyin ailenize bide hastayım koşup terlerim diyin göndermez.
Bide ödevim yok diyin ve okula gitmemiş oldunuz.

Ardından yemek yiyip PCnin başına geçin.

VE ARTIK KOCA GÜN SİZİN OLDU İSTEDİĞİNİZ OYUNU OYNAYABİLİRSİNİZ

copyright © 2013 tüm hakları saklıdır. qweqwe

İnşallah lise yi bitirdikten sonra da @happy olursun.

Bura.K

80+ Silver
Hocam hangi okul 5 saat ders işliyor? Benim okulum sabah 8 de başlıyor akşam 6 da bitiyor da.
Lafın gelişi söyledim. Benim küçük kardeşim de 8'de gidiyor 5:50 gibi geliyor (lise okuyor kendisi.) Okuyun bu boş işlerle uğraşmayın. Yaşınız daha küçük sıkıcı geliyor olabilir ama ileride eğer okudu iseniz bunun nimetlerini yiyeceksiniz.

Okulun size tanıdığı +10 günlük devamsızlık hakkınız var. Okulun son 3-5 ayında (2. Dönem) kullanabildiğiniz kadar kullanın.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Yeni güncelleme olan V2.1 sürümü geldiği için artık anneler daha güçlü ve bu Bug'u yemiyorlar. Yeni yöntemler araştırmamız gerekecek Bay Doktor.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yeni güncelleme olan V2.1 sürümü geldiği için artık anneler daha güçlü ve bu Bug'u yemiyorlar. Yeni yöntemler araştırmamız gerekecek Bay Doktor.
yakın zamanda update gelicektir yarın gelebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi araştırdım kaynak kodlarına baktım fix yemiş yenisini güncelliyorum en fazla 30 dakika sürer.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
yakın zamanda update gelicektir yarın gelebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi araştırdım kaynak kodlarına baktım fix yemiş yenisini güncelliyorum en fazla 30 dakika sürer.
Coder-Developerlar hızlı çalışıyormuş

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bugunde yaptım taktigi suanda okulda olmam gerekior ez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri