Neler Yeni

Okula gitmemenin yolu (REHBER) V2.0 geldi!!

En İyi Cevap
7
NOT; BU REHBERDEKİLER DENENMEŞTİR ÇALIŞMIŞTIR FİX YEMEDEN YAPIN.

1. YÖNTEM-

Aileniz sizi her gün uykudan kaldırıyorsa yöntem işe yarar hele sabahçılar için tam işe yarar.
İlk olarak gözünüzü kırpmadan 50 - 1DK arası boş bir yere bakın gözünüz yaşarıcaktır ve sonuç olarak ağlamış sayılacaksınız.
Sonra ailenizin yanına giderek başınızı tutun başım çok ağrıyor diyin veya karnınızı tutun 2 side olabilir ama kafayı tutmayı öneririm.
Aileniz
%70 ihtimalle bunu yiyecektir eğer yemiyip ilaç - şurup vermeye kalkarsa bırak verme diyin ve ben okula böyle giderim diyin.
Aileniz size acıyacaktır ve okula gitmenize izin vermeyecektir.

2.YÖNTEM-

Eğer aileniz okula gitmenize izin verdiyse gidebilirsin dediyse okula doğru yol alın sonra 3 tane yapcak numaramız var.
1. Numara için okula gittikten sonra öğretmene hasta olduğumu söyledim beni eve gönderdi diyin ama bu numaranın riski var aileniz öğretmeni arayabilir.
2. Numara olarakta bugün (kendi sınıfınızın şubesi ve random bi şube.) 8 D ve 8 F hocalarının toplantısı varmış diyin ama buda riskli gene arayabilir.
3. Size önerdiğim numara bu okula gitmeyin biraz dışarda takılın 5DK falan takılın sonra eve gidin aileniz kapıyı açsın ona yolda dahada kötü oldum diyin.
Eve dönene kadar yine 50 - 1DK boyunca gözünüzü kırpmayın bir kaç damla göz yaşı daha gelsin.
Sonra gidin odanıza çok üşüyorum biraz yatacağım diyin aileniz hastaneye gidelim falan dersede 1 - 2 saat sonra gidelim diyin.
Sonra 3 - 4 saat yatın kalkın zaten dersin son saatlerine falan gelicek saat bizim beden dersimiz var diyin ailenize bide hastayım koşup terlerim diyin göndermez.
Bide ödevim yok diyin ve okula gitmemiş oldunuz.

Ardından yemek yiyip PCnin başına geçin.

VE ARTIK KOCA GÜN SİZİN OLDU İSTEDİĞİNİZ OYUNU OYNAYABİLİRSİNİZ

copyright © 2013 tüm hakları saklıdır. qweqwe

Eline sağlık.

Atyxah

80+ Silver
aileleriniz biraz baskıcıymış benimkiler bugün hasta gibiyim gitmeyim dersem gitmem (notlardan dolayı olabilir)

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
YA SABIR

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşın da yoktur şimdi senin. Neyse anlayış göstermek lazım.
arkadaşım senin arkadaşlarından daha fazla olduğuna eminim 7 - 8 tane arkadaşın vardır şimdi senin

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
arkadaşım senin arkadaşlarından daha fazla olduğuna eminim 7 - 8 tane arkadaşın vardır şimdi senin
Hahahaha hiç kimse sevmedi mi seni cidden ya, umarım bunları unutursun da büyüdüğünde utanç kaynağı olmaz senin için.

Top Bottom