Neler Yeni

Okula gitmemenin yolu (REHBER) V2.0 geldi!!

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hahahaha hiç kimse sevmedi mi seni cidden ya, umarım bunları unutursun da büyüdüğünde utanç kaynağı olmaz senin için.
çok atmışım 2 - 3 tane arkadaşın vardır senin hatta belki hiç yoktur sanaldada velet velet hareketler yapıp milleti küçük düşürmeye çalışma okadar büyümedin :ROFLMAO:
1631308746813.png

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
sanaldada velet velet hareketler yapıp milleti küçük düşürmeye çalışma okadar büyümedin :ROFLMAO:
En azından kendi ana dilimi A2 seviyesinde konuşmuyorum LOL. Okula gitmeyip bilgisayar oynamak için saçma sapan bahaneler arıyorsun, okulların kapanmasını istiyorsun çünkü iyi ve eğlenceli bir okul hayatın bile yok. Seni annen bile sevmemiş çevrendeki insanların sevmemesi çok normal. Bütün gün oturup Valorant oynamaktan başka bir aktiviten bile yokken söylediğin şeyler ironik hahahah.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Acısı senden çıkar sonra merak etme. Ailene yazık. Çocuğumuz okuyacak diye yemeyip içmiyorlardır. Bilgisayarda önemli bir işin varmış hadi ya. Neymiş o önemli iş? LOL oynayıp herkese küfür etmek mi? Önemli işlerinizi başka bir zaman halledin. 12-7 arası okulun arsa sabah ve akşam boş saatlerinde çalış. Şimdi dersinki okuldan sonra çok yoruluyorum. Herkes yorgun oluyor zihinsel açıdan ama yan gelip yatmıyor.

Gloxy

80+ Bronze
NOT; BU REHBERDEKİLER DENENMEŞTİR ÇALIŞMIŞTIR FİX YEMEDEN YAPIN.

1. YÖNTEM-

Aileniz sizi her gün uykudan kaldırıyorsa yöntem işe yarar hele sabahçılar için tam işe yarar.
İlk olarak gözünüzü kırpmadan 50 - 1DK arası boş bir yere bakın gözünüz yaşarıcaktır ve sonuç olarak ağlamış sayılacaksınız.
Sonra ailenizin yanına giderek başınızı tutun başım çok ağrıyor diyin veya karnınızı tutun 2 side olabilir ama kafayı tutmayı öneririm.
Aileniz
%70 ihtimalle bunu yiyecektir eğer yemiyip ilaç - şurup vermeye kalkarsa bırak verme diyin ve ben okula böyle giderim diyin.
Aileniz size acıyacaktır ve okula gitmenize izin vermeyecektir.

2.YÖNTEM-

Eğer aileniz okula gitmenize izin verdiyse gidebilirsin dediyse okula doğru yol alın sonra 3 tane yapcak numaramız var.
1. Numara için okula gittikten sonra öğretmene hasta olduğumu söyledim beni eve gönderdi diyin ama bu numaranın riski var aileniz öğretmeni arayabilir.
2. Numara olarakta bugün (kendi sınıfınızın şubesi ve random bi şube.) 8 D ve 8 F hocalarının toplantısı varmış diyin ama buda riskli gene arayabilir.
3. Size önerdiğim numara bu okula gitmeyin biraz dışarda takılın 5DK falan takılın sonra eve gidin aileniz kapıyı açsın ona yolda dahada kötü oldum diyin.
Eve dönene kadar yine 50 - 1DK boyunca gözünüzü kırpmayın bir kaç damla göz yaşı daha gelsin.
Sonra gidin odanıza çok üşüyorum biraz yatacağım diyin aileniz hastaneye gidelim falan dersede 1 - 2 saat sonra gidelim diyin.
Sonra 3 - 4 saat yatın kalkın zaten dersin son saatlerine falan gelicek saat bizim beden dersimiz var diyin ailenize bide hastayım koşup terlerim diyin göndermez.
Bide ödevim yok diyin ve okula gitmemiş oldunuz.

Ardından yemek yiyip PCnin başına geçin.

VE ARTIK KOCA GÜN SİZİN OLDU İSTEDİĞİNİZ OYUNU OYNAYABİLİRSİNİZ

copyright © 2013 tüm hakları saklıdır. qweqwe

Aga şu konuya bak efsane sbmzjanskdndlwms
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acısı senden çıkar sonra merak etme. Ailene yazık. Çocuğumuz okuyacak diye yemeyip içmiyorlardır. Bilgisayarda önemli bir işin varmış hadi ya. Neymiş o önemli iş? LOL oynayıp herkese küfür etmek mi? Önemli işlerinizi başka bir zaman halledin. 12-7 arası okulun arsa sabah ve akşam boş saatlerinde çalış. Şimdi dersinki okuldan sonra çok yoruluyorum. Herkes yorgun oluyor zihinsel açıdan ama yan gelip yatmıyor.
Aga bu kadar ciddi olmana gerek yok. Her Allah'ın günü yapıyorsa tamam sıkıntı ama ara sıra yapması sıkıntı değil. Sadece taktik bulmuş. Sende eğer hiç hasta numarası yapıp okula gitmediysen sıkıntı sendedir aga

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Aga şu konuya bak efsane sbmzjanskdndlwms

Aga bu kadar ciddi olmana gerek yok. Her Allah'ın günü yapıyorsa tamam sıkıntı ama ara sıra yapması sıkıntı değil. Sadece taktik bulmuş. Sende eğer hiç hasta numarası yapıp okula gitmediysen sıkıntı sendedir aga
Hiç yapmadım. Ve bunu yapmadığım için mi sıkıntılı olacağım :D ??

Gloxy

80+ Bronze

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,942
İsim
Mert Metshi
Ben annemin telefonunun saatini değiştiriyordum 7 alarmı 10 da çalıyodu

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Hayır mutlu olamıyorsan bu senin sorunun.

Kendini geliştirmenin milyonlarca yolu var en basidinden yaşın tutuyorsa kas çalış vucut yap ve sporcu ol öreneğin amatör bir futbolcu olsan bile amerikaya amatör futbolcu vizesi ile gidip bir klüple anlaşıp futbolcu olabilirsin.

Ve asla boşver demeyeceksin paso kendini geliştireceksin dil öğreneceksiniz o zaman hayatınız kurtulur.

Bu arada vasıflı olman için sanayide çalışırsan bile vasiflısın.

Arda pp deki çıtır kim :D ?
Ban yemiş arkadaş ama benim

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
NOT; BU REHBERDEKİLER DENENMEŞTİR ÇALIŞMIŞTIR FİX YEMEDEN YAPIN.

1. YÖNTEM-

Aileniz sizi her gün uykudan kaldırıyorsa yöntem işe yarar hele sabahçılar için tam işe yarar.
İlk olarak gözünüzü kırpmadan 50 - 1DK arası boş bir yere bakın gözünüz yaşarıcaktır ve sonuç olarak ağlamış sayılacaksınız.
Sonra ailenizin yanına giderek başınızı tutun başım çok ağrıyor diyin veya karnınızı tutun 2 side olabilir ama kafayı tutmayı öneririm.
Aileniz
%70 ihtimalle bunu yiyecektir eğer yemiyip ilaç - şurup vermeye kalkarsa bırak verme diyin ve ben okula böyle giderim diyin.
Aileniz size acıyacaktır ve okula gitmenize izin vermeyecektir.

2.YÖNTEM-

Eğer aileniz okula gitmenize izin verdiyse gidebilirsin dediyse okula doğru yol alın sonra 3 tane yapcak numaramız var.
1. Numara için okula gittikten sonra öğretmene hasta olduğumu söyledim beni eve gönderdi diyin ama bu numaranın riski var aileniz öğretmeni arayabilir.
2. Numara olarakta bugün (kendi sınıfınızın şubesi ve random bi şube.) 8 D ve 8 F hocalarının toplantısı varmış diyin ama buda riskli gene arayabilir.
3. Size önerdiğim numara bu okula gitmeyin biraz dışarda takılın 5DK falan takılın sonra eve gidin aileniz kapıyı açsın ona yolda dahada kötü oldum diyin.
Eve dönene kadar yine 50 - 1DK boyunca gözünüzü kırpmayın bir kaç damla göz yaşı daha gelsin.
Sonra gidin odanıza çok üşüyorum biraz yatacağım diyin aileniz hastaneye gidelim falan dersede 1 - 2 saat sonra gidelim diyin.
Sonra 3 - 4 saat yatın kalkın zaten dersin son saatlerine falan gelicek saat bizim beden dersimiz var diyin ailenize bide hastayım koşup terlerim diyin göndermez.
Bide ödevim yok diyin ve okula gitmemiş oldunuz.

Ardından yemek yiyip PCnin başına geçin.

VE ARTIK KOCA GÜN SİZİN OLDU İSTEDİĞİNİZ OYUNU OYNAYABİLİRSİNİZ

copyright © 2013 tüm hakları saklıdır. qweqwe

Ailen içinde ben tavsiyede bulunayım. Seni kışın, okullar pandemi dolayısıyla kapalıyken. Karlı havada inşaatta çalıştırsınlar.

Yazık sana döktükleri emeğe

nixc0r

80+
Okul dışında arkadaşım yok o yüzden özlüyorum okulu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hata bende özür dilerim sen hariç evrendeki her şeyden.
Bir mol Oksijenden de , Orbitallerdeki her bir Elektrona'da , Kuarklarından da , Nötrinolarından da özür dilerim senin gibi türkçeyi bile yarım yazan ve bunu yapabildiğine şükrettiğim birine mesaj attığım için.
Güzel kardeşim laf anlatamazsın böylelerine. Bunlar istiyor ki tüm gün evde yatayım PC başında oyun oynayayım kimse bana karışmasın istiyorlar ilerde anlarlar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Lan bunu yapmak yerine gidin okuluna Sir Nedrax Hazretlerini kızdırmayın.

Top Bottom