Neler Yeni

Okulda Çok Sıkılıyorum

hpxtech

80+
Arkadaşlar okulda aşırı sıkılıyorum yapacak bir şey bulamıyorum sınıfta zaten sevdiğim biri yok başka sınıfta arkadaşım var o da kendi sınıfında kavga ediyor gelmiyor ya da onun sınıfındakiler o çocuğu benden uzak tutuyorlar git buradan diye küfür ediyorlar gerekirse 3-5 kişi gelip sıkıştırıyorlar beni. Sınıfta tek olan kişiler kitap ya da küp falan çözüyor ama ben pek onları yapmayı sevmiyorum zaten pek becerim yok teneffüste gerektiğinden fazla uzun 25 dk teneffüs var bir de sınıfta da pek durmak istemiyorum çünkü önüm arkam zaten kavgacı tiplerle dolu onlarla uğraşmak istemiyorum. Ne yapabilirim lütfen tavsiye verin.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Yıldırım
8 sene önce ben sıkıldığımda azıcık dolu bir su şişesini uzaktan ayağımla çöpe atmaya çalışırdım. Sonra başkaları da bana katılırdı. Uçak yapar uçururdum, kızlara çarpsa çöpe atarlardı. Kağıttan pat diye ses çıkaran pat pat yapardım. Ne bileyim olm, azıcık yaratıcı ol senin eğlendiğini görenler sana katılmak ister. Kapak falan uçurup pencereden atmaya çalış uzaktan. Ben 7. Sınıfta koşar dururdum sınıfta.

NZXT

80+ Bronze
Okul başlı başına hapishane zaten, liseye gelince dahada kötü. O lise çok kolay olacak yalanına asla kanma, en zoru lise.

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
8 sene önce ben sıkıldığımda azıcık dolu bir su şişesini uzaktan ayağımla çöpe atmaya çalışırdım. Sonra başkaları da bana katılırdı. Uçak yapar uçururdum, kızlara çarpsa çöpe atarlardı. Kağıttan pat diye ses çıkaran pat pat yapardım. Ne bileyim olm, azıcık yaratıcı ol senin eğlendiğini görenler sana katılmak ister. Kapak falan uçurup pencereden atmaya çalış uzaktan. Ben 7. Sınıfta koşar dururdum sınıfta.
26 yaşında biri olarak bakıyorum da , şimdiki nesili gerçekten kötülemekten değil ama biz gerçekten ilkokulda lisede eğleniyomuşuz ya
Şimdi hangi çocuğa sorsma evde pc oynamayı tercih ederler gibime geliyor

hpxtech

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
26 yaşında biri olarak bakıyorum da , şimdiki nesili gerçekten kötülemekten değil ama biz gerçekten ilkokulda lisede eğleniyomuşuz ya
Ben de keşke 10 yıl falan erken doğsaymışım. O yıllarda oyunlar bayağı zevk vermiştir herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okul başlı başına hapishane zaten, liseye gelince dahada kötü. O lise çok kolay olacak yalanına asla kanma, en zoru lise.
Ortam falan nasıl lisede?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Yıldırım
Ortaokulda falan eğlenirdim de lisede hiç eğlenemedim ben be. Zorbalarla uğraşmakla geçti lise.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Yıldırım
Ben de keşke 10 yıl falan erken doğsaymışım. O yıllarda oyunlar bayağı zevk vermiştir

Sen boşver liseyi şimdi. Okulu renklendirmen sana bağlı. Benim ortaokul güzeldi. Lisede ise ortamını sen belirlersin. Berbat olacak diye bir şey yok ama muazzam olacak diye bir şey de yok. Hepsi sana bağlı ve birazda şansa ihtiyacın var. İyi bir lise her zaman iyi bir gelecek değildir bunu da unutma.

hpxtech

80+
Sen boşver liseyi şimdi. Okulu renklendirmen sana bağlı. Benim ortaokul güzeldi. Lisede ise ortamını sen belirlersin. Berbat olacak diye bir şey yok ama muazzam olacak diye bir şey de yok. Hepsi sana bağlı ve birazda şansa ihtiyacın var. İyi bir lise her zaman iyi bir gelecek değildir bunu da unutma.
Lisede dersler daha zor zaten. Ortaokuldan şansım yaver gitmedi sürekli insanlara karşı sabretmekle geçti çoğu bölümü.

NZXT

80+ Bronze
Ben de keşke 10 yıl falan erken doğsaymışım. O yıllarda oyunlar bayağı zevk vermiştir herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lise = Yatmak + Hapishane. Sen düşün, yine ortaokul çok iyiymiş. Lise ortamı çok daha rezalet, ***** ergenlerle mücadele ediyorsun toxicleniyorsun bir süre sonra.

Top Bottom