Neler Yeni

Okulda dalga geçiyorlar

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Furkan
Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kendinle barışık bile değilsin. Alay ediyorlar ve sen kafana taktığın için devam ediyorlar.
Kilo nasıl verilmesin? Devletin spor salonuna bile yazılıp, sporunuzu yaparsınız az yemek yersiniz şekerli ve paketli ürünü kesersiniz sağlıklı birey olursunuz.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
okr
Kendinle barışık bile değilsin. Alay ediyorlar ve sen kafana taktığın için devam ediyorlar.
Kilo nasıl verilmesin? Devletin spor dalonuna bile yazılıp, sporunuzu yaparsınız az yemek yersiniz şekerli ve paketli ürünü kesersiniz sağlıklı birey olursunuz.
dostum sırf bu yüzden niye kilo versin? her sınıfta var böyle angavazlar var maalesef.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Annene küfür ediyorlar seninle dalga geçiyorlar ve hala şikayet etmiyormusun?

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Mirkan Çiçek
Gençler selam konuyu uzatmadan lafa giriyorum benim kilolarım biraz fazla ve bundan kendim de rahatsız olmama rağmen kilo veremiyorum bu durumda sınıftaki Z..... benimle dalga geçiyor ben bu durumdan artık bezdim disiplin kaydım var 2. Kez alırsam okudkan atilacagim ve istediğim meslek için bu okuldayim o yüzden risk de alamıyorum çocuk artık o kadar alıştı ki sınıfa giriyorum dom dom geldi beyler dio yanındaki 3 tane ga... Da gülüyor komikmiş gibi sonra saçlarımı kestirdim kabak dio anneme kufurbediyor artık bıktım bide arkasında kuzenleri var ona güveniyor beyefendi Not:amcam okukda ogretmen ve tüm hocalarla aram iyi sizce anlatmalı mıyım
ağırlığını koycaktın en başta alıştıysa bırakmaz daha.hocalara söyleme konusunda da bir şey olucağını sanmıyorum uyarırlar en fazla 1 hafta sonra gene devam eder en iyisi git döv hocam mis🤌

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Neden anlatmıyorsun hocalarına?

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Dostum amcan okulda öğretmenmiş zaten. İlk olarak ailene durumu anlat daha sonra amcanla görüş. Okul idaresine şikayet edin. Okul bir yaptırımda bulunmazsa karakola şikayet edin. Arkaları var diye korkma kimse bir şey yapamaz.

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Furkan
ağırlığını koycaktın en başta alıştıysa bırakmaz daha.hocalara söyleme konusunda da bir şey olucağını sanmıyorum uyarırlar en fazla 1 hafta sonra gene devam eder en iyisi git döv hocam mis🤌
Hocam o ağırlığın kralını koyarım ben gerekirse de işte doverinde yani çocuk malın teki ama okuldan atılmak var ve meslek okulu o yüzden ve okukda çok disiplinli

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Hocam o ağırlığın kralını koyarım ben gerekirse de işte doverinde yani çocuk malın teki ama okuldan atılmak var ve meslek okulu o yüzden ve okukda çok disiplinli
okulun o kadar disiplinli olduğunu düşünmüyorum, çünkü alay eden çocuklar kaybedecek bir şeyleri yok gibi takılmaya devam ediyorlar demek ki.
Şikayet etmediğin sürece ezilmeye devam edeceksin.

Top Bottom