Neler Yeni

Okulda İşlenen Bi̇r Suçtan Dolayi Son 3 Hafta Kala Naki̇l İşlemi̇ Yardim

TEŞKİLAT

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar söylememem gereken bir suçtan dolayı ailemin tanıdıklarının olması sebebi müdürler aramızın iyiliği gibi durumlardan dolayı suçumu hafiflettik ve hiçbir disiplin-sicile işleme gibi bir durum olmadan en olumlu çözüm olarak farklı bir okula nakili önerdiler.

Sınavlarım bu cuma bitecek son 3 sınavım kaldı ve bu 2 gün içinde sadece sınavlara girip eve gidiyorum.

Perşembe akşam nakil işlemi yapılıyormuş öğrendiğim kadarıyla, hiçbir hocam performans notlarımı ve sınav notlarımı daha e-okula girmedi naklim onaylandığında ne olacak diğer okula gidince notlarımı nasıl geçirecekler ve diğer okul bana ne gözle bakacak sürgün edilmiş gibi görecekler ve tabiri caizse öyle de.

Yardım edebilir misiniz tam olarak kendimi ifade edememiş olabilirim şok içerisindeyim yaptığım şeyden dolayı.

Lütfen suçumu sormayın söylememem gerekli konunun farklı yerlere gitmemesi adına. (ahlaksız bir durum ve kopya-kavga gibi bir şey değil)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Merhaba arkadaşlar söylememem gereken bir suçtan dolayı ailemin tanıdıklarının olması sebebi müdürler aramızın iyiliği gibi durumlardan dolayı suçumu hafiflettik ve hiçbir disiplin-sicile işleme gibi bir durum olmadan en olumlu çözüm olarak farklı bir okula nakili önerdiler.

Sınavlarım bu cuma bitecek son 3 sınavım kaldı ve bu 2 gün içinde sadece sınavlara girip eve gidiyorum.

Perşembe akşam nakil işlemi yapılıyormuş öğrendiğim kadarıyla, hiçbir hocam performans notlarımı ve sınav notlarımı daha e-okula girmedi naklim onaylandığında ne olacak diğer okula gidince notlarımı nasıl geçirecekler ve diğer okul bana ne gözle bakacak sürgün edilmiş gibi görecekler ve tabiri caizse öyle de.

Yardım edebilir misiniz tam olarak kendimi ifade edememiş olabilirim şok içerisindeyim yaptığım şeyden dolayı.

Lütfen suçumu sormayın söylememem gerekli konunun farklı yerlere gitmemesi adına. (ahlaksız bir durum ve kopya-kavga gibi bir şey değil)
normal bir nakil işlemi olacaksa okula neden geldiğini kimseye anlatmak zorunda değilsin.
orada 0 dan bir okul ortamı kurarsın, kimseye söyleme yeter. 1 kişi bile bilse o konu okulda çok hızlı bir şekilde yayılır

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Psikoloğa gitmelisin ve psikolojik destek almalısın.

*Bu yoruma kızgın atıyorsan ve alınganlık yapıyorsan acınacak haldesin demek ki. Aldığın sürgünün hakkını veriyorsun. Keşke tanıdıkların vs olmasaydı da yaptıklarının gerçek sonucuyla karşılaşsaydın.

Son düzenleme:

emirkq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir KARA

Nakil hakkında bi sıkıntın olmasın anadoludan Anadolu'ya geçiyorsun sorumluluk sınavlarında olmaz sanırsam mudurde neden geldiğini bilip önceden öğrencileri uyarmaz bence çok sıkıntı yasamazsin ama yabancılık hissedebilirsin ama yinede birileriyle görüş

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım eğitim hayatını ciddi manada etki etmez bu durum nakil olurken kaldığın yerden devam ediyorsun diye biliyorum misal sen bir dersten birkaç konu önde veya geridesin aradı farklılığı senin kendin çözmen gerekiyor ondeysen zaten sorun yok geride isen güzel tekrar ile sorun olamayacaktır bence diğer okulda ise senin neden orada olduğunu kimse sorgulamayaz yapmazlarda rahat ol kendini derslerine odakla

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Söylememem gereken ? Neden bu cümlenin altında, yanlışlıkla yada masumca düşünülürken işlenmiş bir suç gelmiyor aklıma :)

Ailemin tanıdıkları; 2. kez hata yaparken daha az korkacağım. Çünkü annem babam beni kurtarır.... Bi ailenin çocuğuna yapacağı en büyük kötülüklerden biri.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,550
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Gerçekten suçlu musun ?

şahin doğan

80+ Platinum

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Bu yıl arkadaşlarım okulda uygunsuz vidyo izlerken yakalandı onların sicil falan gitti
Seninkinin iyi tarafı geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,575
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom