Okulda yemek yiyordum. Yemekler leş otesi ve takdir edersiniz ki koronadan dolayı güvenemiyorum. Evde yapıp gotürebileceğim bir yemek arıyorum. Tost vs onermeyin
Klasik şeyler onlar gotürüyorum onları arada. Tercihen birkaç gün once yapabileceğim bir yemek arıyorum. Evde ne yemek varsa gotür demeyin kurufasulye vardı onu mu gotüreyim
?
MARKET-MARKET ÖĞLE YENEBİLECEK ATIŞTIRMALIK ÇEŞİTLERİ VE FİYATLARI=>
ŞOK: çiğköfte + 230ml ayran : 4TL (çiğköftesi fena deil. Yanında bir çikolata veya kraker ile yersen rahat doyurur . Ayranıda ŞOK'un markasını alırsan baya ucuza gelir)
A-101. : çiğköfte + ayran: 5TL (çiğköftesi daha büyük fakat tat kısmında ŞOKunki daha iyi. Ayranda pek farklılık yok.İstersen 1.5TL daha ekleyerek 1LİTRE soğuk çay alabilirsin. Şeftalili öneririm .Ama genellikle dolapta olmadığı için sıcak oluyo.
MİGROS : yağlı ekmek veya simit + ayran : 4 tl ve 3tl. (simitin tane fiyatı 2TL yağlı ekmeğin ise 3TL .Migros marka ayran ise 1.5 TL .Yağlı ekmekte peynirli alırsan ekmeğin büyüklüğü azalıyo fakat fiyat aynı kalıyo.Sade ise daha büyük. Birtane seni doyurur.Fakat simit için 2tane almanı öneririm. Ayran olarak SEK marka alırsan ek olarak 1.5TL vermen gerekiyo. İstersen 3.5TLye orta büyüklükte teneke kola alabilirsin.
BİM: Okulda pek tercih etmiyorum.Günlük hayatta sadece ona giderim. Okul için onu önermiyecem.