Neler Yeni

Okulda oğle aralarında yiyebileceğim yemek onerisi.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Ben kruvasan paketi alıyodum gitmeden önce 2 tane atıyodum öyle gidiyodum veya eğer hızlı olsun dersen tost ekmeği arasına hindi füme + belki pastırma + kaşar + başka istediğin bir yiyecek.Dediklerim çok pahalı şeyler değil füme falan gözünü korkutmasın en azından bizde değil en lüks markette bile 5 tl gibi bir parası vardı.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Okulda yemek yiyordum. Yemekler leş otesi ve takdir edersiniz ki koronadan dolayı güvenemiyorum. Evde yapıp gotürebileceğim bir yemek arıyorum. Tost vs onermeyin :D Klasik şeyler onlar gotürüyorum onları arada. Tercihen birkaç gün once yapabileceğim bir yemek arıyorum. Evde ne yemek varsa gotür demeyin kurufasulye vardı onu mu gotüreyim :D?
arkadaşım sınıfa ekmek arası yumurta,köfte,turşu getirmişti ve garip yanı kokmuyordu (4 dakikada yarım ekmeği gömdü)

2mApoo

80+ Silver
Okulda yemek yiyordum. Yemekler leş otesi ve takdir edersiniz ki koronadan dolayı güvenemiyorum. Evde yapıp gotürebileceğim bir yemek arıyorum. Tost vs onermeyin :D Klasik şeyler onlar gotürüyorum onları arada. Tercihen birkaç gün once yapabileceğim bir yemek arıyorum. Evde ne yemek varsa gotür demeyin kurufasulye vardı onu mu gotüreyim :D?
MARKET-MARKET ÖĞLE YENEBİLECEK ATIŞTIRMALIK ÇEŞİTLERİ VE FİYATLARI=>

ŞOK: çiğköfte + 230ml ayran : 4TL (çiğköftesi fena deil. Yanında bir çikolata veya kraker ile yersen rahat doyurur . Ayranıda ŞOK'un markasını alırsan baya ucuza gelir)

A-101. : çiğköfte + ayran: 5TL (çiğköftesi daha büyük fakat tat kısmında ŞOKunki daha iyi. Ayranda pek farklılık yok.İstersen 1.5TL daha ekleyerek 1LİTRE soğuk çay alabilirsin. Şeftalili öneririm .Ama genellikle dolapta olmadığı için sıcak oluyo.

MİGROS : yağlı ekmek veya simit + ayran : 4 tl ve 3tl. (simitin tane fiyatı 2TL yağlı ekmeğin ise 3TL .Migros marka ayran ise 1.5 TL .Yağlı ekmekte peynirli alırsan ekmeğin büyüklüğü azalıyo fakat fiyat aynı kalıyo.Sade ise daha büyük. Birtane seni doyurur.Fakat simit için 2tane almanı öneririm. Ayran olarak SEK marka alırsan ek olarak 1.5TL vermen gerekiyo. İstersen 3.5TLye orta büyüklükte teneke kola alabilirsin.

BİM: Okulda pek tercih etmiyorum.Günlük hayatta sadece ona giderim. Okul için onu önermiyecem.

Sabahları kahvaltı yapabilen birisi değildim öğle arasında da sadece ve sadece döner vardı. 4 yıl boyunca döner yedik. Zor zamanlardı, bir sürü arkadaşım liseden sonra vejeteryan oldu :D

Dušan Tadić

80+ Silver
yakında illaki a101 ve çiğköfteci vardır
eğer zenginsen her gün çiğköfteciden alarak yiyebilirsin ama bizim gibiysen a101 çiğköftesi iş görür (3,95 ₺ bitirmek cidden zor fazla büyük

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hocam al a101 den 10 lu sandiviç ekmeği koy arasına salam kaşar salatalık domates zeytin 5-6 tane yap buzdolabına stokla hergün 2-3 tane götür
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben her sabah 5 te kalkıp kahvaltı ediyordum sonra bu tarifteki sandiviçi hazırlıyordum misss

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
arkadaşlar bu konu aracılığıyla bir duyuru yapmak istiyorum. LÜTFEN evde sucuklu tost yaptırıp okulda sınıfta yemeyin. LEŞ gibi kokuyor nefes alamıyoruz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Beyaz peynir, marul ve kornişon turşulu sandvinçden daha iyisi yok.

enes12_34

80+
Ben 2019 da liseye giderken üçlere uğruyordum 5tlye kaşarlı domatesli salatalıklı ve çeşit çeşit salamlı sandiviçlerden alıyordum. Şimdi varmı bilmiyorum ama üçlere bir bak derim.

enes12_34

80+
Sınıfta senin gibi yemek konusunda sıkıntı çeken varsa onları kafalayıp ortak bir ketıl almanı öneririm çay kahve sıcak çikolata yaparsınız (okulda çiğ köfte yoğururken baya iş görmüştü) evden bir adet düz tornavida götürerek tahtanın arkasınıda açarsanız orayı depolama olarak kullanabilirsiniz bizim sınıf resim sınıfından devşirmeydi lavobada mevcuttu çok işimizi görmüştü öneririm ayriyetten a101de hazır yemekler satılıyor mantarlı bulgur pilavı, barbunya pilaki, vb baya bi çeşit vardı bakmanı öneririm

Top Bottom