Neler Yeni

Okulda oğle aralarında yiyebileceğim yemek onerisi.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Bir kere almıştım küflü çıkmıştı bidaha almadım tadıda berbattı salamı tavuk salamıydı
aısugdhaıskdh tarihi geçenden almış olma olasılığın yüksek. ya da paket delinmişti. dikkat et

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
değişiyor salam kaşar var sadece kaşar var 2.95 yazıyor internette ve bir sos var içinde gerçekten güzel o ekmeği ısırdığında ağızında kuruluk bırakmıyor o sos denemelisin
Denerim kanka bzim burda bim var bulursam o sandviçten 8*10 tane çekeyim

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bizim kantinde efsane tavuk döner yapıyolar tavugun tadi efsane sizdede yapıyolarsa bi dene belki orasıda güzeldir

yerçileği

80+ Bronze
Denerim kanka bzim burda bim var bulursam o sandviçten 8*10 tane çekeyim
aynısının tavuklusuda var kantindekilere rica edersin 1-2 dakka tost makinesinde ısıtınca bizim kantindeki tavuk dönerden daha iyi bizim kantinci ekmeği tavuğa banıyor ekmeğin üzerinde kalan tavukları veriyor sadece ilginç bir yöntem ama kantinci için baya karlı

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
bizim kantinde efsane tavuk döner yapıyolar tavugun tadi efsane sizdede yapıyolarsa bi dene belki orasıda güzeldir
yok daha da kantinden tantuni doner yemem aga. Çok kotü cidden. eskiden bu kadar kotu değildi gidiyordu 3 lavaşlı tantuni ohh. şimdi leş otesi

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ben Anadolu lisesinde iken Öğlen Paydosunda ekmek Kutularından ekmek araklar karnımı doyururdum.

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Evde tencere yemeği pişiyordur koy bi kaba kantine teslim et, öğle arası mikro dangada ısıtsın sana, geç masada ye.

Gloxy

80+ Bronze

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
MARKET-MARKET ÖĞLE YENEBİLECEK ATIŞTIRMALIK ÇEŞİTLERİ VE FİYATLARI=>

ŞOK: çiğköfte + 230ml ayran : 4TL (çiğköftesi fena deil. Yanında bir çikolata veya kraker ile yersen rahat doyurur . Ayranıda ŞOK'un markasını alırsan baya ucuza gelir)

A-101. : çiğköfte + ayran: 5TL (çiğköftesi daha büyük fakat tat kısmında ŞOKunki daha iyi. Ayranda pek farklılık yok.İstersen 1.5TL daha ekleyerek 1LİTRE soğuk çay alabilirsin. Şeftalili öneririm .Ama genellikle dolapta olmadığı için sıcak oluyo.

MİGROS : yağlı ekmek veya simit + ayran : 4 TL ve 3tl. (simitin tane fiyatı 2TL yağlı ekmeğin ise 3TL .Migros marka ayran ise 1.5 TL .Yağlı ekmekte peynirli alırsan ekmeğin büyüklüğü azalıyo fakat fiyat aynı kalıyo.Sade ise daha büyük. Birtane seni doyurur.Fakat simit için 2tane almanı öneririm. Ayran olarak SEK marka alırsan ek olarak 1.5TL vermen gerekiyo. İstersen 3.5TLye orta büyüklükte teneke kola alabilirsin.

BİM: Okulda pek tercih etmiyorum.Günlük hayatta sadece ona giderim. Okul için onu önermiyecem.
1l soğuk çaylar genelde dışarda olduğu için ben 1 gün önceden markete gidip çaktırmadan dolaba atıyorum arkalara koyunca kimse görmediği için soğuk oluyor ve sonraki gün gidip satın alıyorum güzel oluyor. ytd

Top Bottom