Neler Yeni

Okulda oğle aralarında yiyebileceğim yemek onerisi.

Berke Fitness

80+ Bronze
Okulda yemek yiyordum. Yemekler leş otesi ve takdir edersiniz ki koronadan dolayı güvenemiyorum. Evde yapıp gotürebileceğim bir yemek arıyorum. Tost vs onermeyin :D Klasik şeyler onlar gotürüyorum onları arada. Tercihen birkaç gün once yapabileceğim bir yemek arıyorum. Evde ne yemek varsa gotür demeyin kurufasulye vardı onu mu gotüreyim :D?
Yulaf
Tavuklu pilav
Salata
Ton balığı

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Birsey yapmak istemezsen sağlıklı bir bar, proteinli süt alabilirsin. genellikle proteinli sütler şisede 20+ Protein ve vitamin bulundurur. Kahveli olanlarıda var Önerim Pınar Kahveli. birde laktozsuz uyku getirmez.

DeH$et

80+ Silver
Sütle kokopoks götürebilirsin. Ton balığı seviyorsan eğer evde varsa, ton balığı ve marul ile ekmek arası yapabilirsin güzel oluyor eğer seviyosan.

alppdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Alperen Demiray
Lise zamanında spora gidiyordum sürekli pirinç pilavı makarna yulaf vb götürürdüm. Koku yapmayacak ne varsa götürüp ye kime ne zararı olacak ki. Biraz büyüdüğünde bu konunu görüp gerçekten bunu mu düşünmüşüm diyip gülebilirsin.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Okulda yemek yiyordum. Yemekler leş otesi ve takdir edersiniz ki koronadan dolayı güvenemiyorum. Evde yapıp gotürebileceğim bir yemek arıyorum. Tost vs onermeyin :D Klasik şeyler onlar gotürüyorum onları arada. Tercihen birkaç gün once yapabileceğim bir yemek arıyorum. Evde ne yemek varsa gotür demeyin kurufasulye vardı onu mu gotüreyim :D?
pizza söyle (!)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Lise zamanında spora gidiyordum sürekli pirinç pilavı makarna yulaf vb götürürdüm. Koku yapmayacak ne varsa götürüp ye kime ne zararı olacak ki. Biraz büyüdüğünde bu konunu görüp gerçekten bunu mu düşünmüşüm diyip gülebilirsin.
Bende kilo almaya çalışıyorum. Pirinç koku yapar havalar sıcakmış falan dedi annem.
Yulaf
Tavuklu pilav
Salata
Ton balığı
Onerebileceğin yulaf tarifi var mı? Süt ve süt ürünleri olmadan yiyemiyorum çünkü miğdem bulanıyo kusuyorum. Ben genelde sıcak suyla ezer muz fındık pekmez varsa da bal koyarım tatlı bişi oluyor ne kadar iyi bilemem ama tadı efsane :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

pizza söyle (!)
Valla soylerim de tek başıma da olmuyo :(

Sütle kokopoks götürebilirsin. Ton balığı seviyorsan eğer evde varsa, ton balığı ve marul ile ekmek arası yapabilirsin güzel oluyor eğer seviyosan.
Süt içemiyorum kanka miğdem bulanıp kusuyorum. Keşke içebilsem.

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
Biz dışarıdan sipariş veriyoruz canımız ne isterse bizim kampüs olduğu için problem olmuyor sizde problem olmazsa öyle yapabilirsiniz çok rahat

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Biz dışarıdan sipariş veriyoruz canımız ne isterse bizim kampüs olduğu için problem olmuyor sizde problem olmazsa öyle yapabilirsiniz çok rahat
İmkanımız var zateb 12. sınıfım rahatız biraz okulda :) İşte tek başıma sarmıyo.

Sandviç ekmeğine fıstık-fındık ezmesi.
Kanka acıkıyorum ya oyle yapınca :D asdşasd biraz daha fazla lazım bana

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
İmkanımız var zateb 12. sınıfım rahatız biraz okulda :) İşte tek başıma sarmıyo.

Kanka acıkıyorum ya oyle yapınca :D asdşasd biraz daha fazla lazım bana
Bende 12 yim valla çok rahat 12 olmak 😂

Top Bottom