Neler Yeni

Okulda oğle aralarında yiyebileceğim yemek onerisi.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Kantininizden kaynar su isteyip noodle deneyebilirsin. (Olabilirde olmayabilir de)
Atmayı unutmuşum :3
Valla hocam kantin sırası hatay künefe festivalindeki beleş künefe sırası gibi. O yüzden sıkıntı yaşarım :D

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Tost ekmeğinde pizza yap.

Caelius

80+ Silver
Okulda yemek yiyordum. Yemekler leş otesi ve takdir edersiniz ki koronadan dolayı güvenemiyorum. Evde yapıp gotürebileceğim bir yemek arıyorum. Tost vs onermeyin :D Klasik şeyler onlar gotürüyorum onları arada. Tercihen birkaç gün once yapabileceğim bir yemek arıyorum. Evde ne yemek varsa gotür demeyin kurufasulye vardı onu mu gotüreyim :D?
Ben direk sandwich goruturuyorum hem yapmasi kolay hemde doyurucu bitane uzun sandeich ekmegi al domates salatalik kasar salam koy icine miss

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Okulda yemek yiyordum. Yemekler leş otesi ve takdir edersiniz ki koronadan dolayı güvenemiyorum. Evde yapıp gotürebileceğim bir yemek arıyorum. Tost vs onermeyin :D Klasik şeyler onlar gotürüyorum onları arada. Tercihen birkaç gün once yapabileceğim bir yemek arıyorum. Evde ne yemek varsa gotür demeyin kurufasulye vardı onu mu gotüreyim :D?
Valla o yönden şanslıyım 3 çeşit yemek 15 tl ve yemekler şahane her gün farklı yemek çıkıyor

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Valla hocam kantin sırası hatay künefe festivalindeki beleş künefe sırası gibi. O yüzden sıkıntı yaşarım :D
Şahsen ilk defa bugün kantinden yedim son 20 dk gibi gittiğinde boş oluyor öneririm.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Milföy
Pizza
Sucuk ekmek

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Şahsen ilk defa bugün kantinden yedim son 20 dk gibi gittiğinde boş oluyor öneririm.
Yok kankam bizimki olmuyor. 1200 küsür oğrenci var okulda. Yetişemiyorz. Yemekhanede sıkma cart curt çıkıyo. Güzel değiller. Eskiden çorba pilav vb çıkıyordu on numaraydı. Şimdi sadece sıkma gozleme vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milföy
Pizza
Sucuk ekmek
sucuk kalsın kanka ya okulda pek gitmiyor. ama milfoy çok mantıklı aldım listeye

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
biraz köfte yap haftasonu okula gitceginde kızart sabahtan at ekmek arasına götür

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
Top Bottom