Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Okulda spor salonuna gidilirmi

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
messi
selamlar spora başlamayı düşünüyorum ama burda aytlık 2 3 bin 2 tane salon var zaten okulda 250 tl ama arkadaşıma sordum gidilmez çok kalabalık çok sıra beklıyon dedi salonda okul olduğu için küçük sizce ne yapmalıyım gençlik sporda var 1000 tl galiba

catsped

80+ Bronze
Git kanka neresi olduğunun önemi yok nerde yapabiliyorsan oraya git yeter ki yap sporu sürekli

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
861
İsim
Yunus Emre Uzun
selamlar spora başlamayı düşünüyorum ama burda aytlık 2 3 bin 2 tane salon var zaten okulda 250 tl ama arkadaşıma sordum gidilmez çok kalabalık çok sıra beklıyon dedi salonda okul olduğu için küçük sizce ne yapmalıyım gençlik sporda var 1000 tl galiba
ciddili bir döneme girip gerçekten bu işe önem vereceksen besindir devamlı disiplindir o salon sana yetmeyebilir ama haftada birkaç kere gidiyim maksat spor yapayım formumu biraz düzeltiyim kafası varsa okul salonu iş görür 2k gibi meblağlar bayılmana gerek yok bende 7 aydır yapıyorum ilk al bundan önce okul salonuna gittim ben ciddi bir değişim için başlamıştım supplement vs besin düzeni ile yapıyordum yetersiz geldi parasını bayıldım mac e yazıldım ama hakkını vereceksen böyle salonlara gitmelisin

gün de 3 saat çalışmıyorsanız okula gidin

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
messi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki tek gideceğim biraz çekinme falan olaibliri on u nasıl yenebilirim veya ilk neler yapabilirim salonda
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan sadece kreatin kullanıyorum

Son düzenleme:

Svalon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih Sağlam
İbbnin tesislerine gidebilirsin. Tabii varsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,897
Üyeler
172,565
Son üye
Umut bulut
Top Bottom