Neler Yeni

Okulda yaşadığınız olay/lar nedir.

JassasJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Ela Bosak
:D Ahahaa kötü durum. Yaşayınca çok kötü oluyor da 1 2 yıl sonra gülmesi çok zevkli :D
Cidden öyle ama şu an gülüp geçtiğim bir durum ha şimdi tekrar olsa kafama sanmam ki ara sıra oluyor gene :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bir kız kek istemişti, parasını verdi ama unuttum öğle arası, zil çalınca aklıma geldi. Koştum kantinden aldım, sınıfa koşarken merdivende düştüm. O zaman ki İngilizce hocamızdı, şimdi müdür yardımcısı oldu önünde düştüğüm kişi. Çok kral hoca, her tatilde beraber csgo atarız diğer öğrencilerle beraber. Geçen okula gittim, bilgisayara ram yükseltmesi yapmak için VatanBilgisayar'a götürdü :D :D Çok iyi adamdır forumda takılıyorsa selam
Csgo oynayan öğretmenimiz olduda biz mi oynamadık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öğretmen seven var mı bi coğrafyacı beni 49 ile koymuştu geçirmedi öğrenci milleti sevemez doğasında yok :)
Görsel müzik hocası dışında severim genelde :)

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
ilkokul 1. sınıfa giderken bir tane varlık eşofmanımı indirmişti, mal ortadaydı
1- spor salonundaydık büyük sünger vardı atlama yarışı yapıyorduk bende aşşağı inerken donum düştü ulan yanımda kızlarda vardı baya utandım onlarda bana bakıyodu
2- ortaokulda çok cahildim beden dersindeyim voleybolu gösterecek hoca 3 kişi aldı yanına filenin oraya geçin dedi bende bilmiyorum ne ?
mal gibi ortada dolandım hoca bağırıp kızdı bizimkilerde gülüyor m*l diyor ben baya kızarmıştım
3- bir tane kitap vardı biraz içeriği biraz sapıktı fen hocasıda kadın tabi bu kitapdan bahsediyo bunun yazarı sapık saçma sapan sözleri var dedi bakın bir tane okuyum dedi sonra bende sınıfın ortasında evet diye bağırınca sapıkmsın olum dedi bizimkilerde dalga geçmeye başladı olan oldu yani
4- sınıfda kızlar benim mahrem yerimi kaşıdığımı görünce gülüyorlar noluyor diyorum niye gülüyorlar dedim sonra mahrem yerimi kaşımaya devam ettim sonra bir kız bir şey şikayet edicekti tabi beni etmicekti ancak bir tane kız hocam bu cinsel organıylan oynuyor dedi benden bahsedince sınıftakiler bana baktı Allahım Allahım iyice rezil oldum

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
1- spor salonundaydık büyük sünger vardı atlama yarışı yapıyorduk bende aşşağı inerken donum düştü ulan yanımda kızlarda vardı baya utandım onlarda bana bakıyodu
2- ortaokulda çok cahildim beden dersindeyim voleybolu gösterecek hoca 3 kişi aldı yanına filenin oraya geçin dedi bende bilmiyorum ne ?
mal gibi ortada dolandım hoca bağırıp kızdı bizimkilerde gülüyor m*l diyor ben baya kızarmıştım
3- bir tane kitap vardı biraz içeriği biraz sapıktı fen hocasıda kadın tabi bu kitapdan bahsediyo bunun yazarı sapık saçma sapan sözleri var dedi bakın bir tane okuyum dedi sonra bende sınıfın ortasında evet diye bağırınca sapıkmsın olum dedi bizimkilerde dalga geçmeye başladı olan oldu yani
4- sınıfda kızlar benim mahrem yerimi kaşıdığımı görünce gülüyorlar noluyor diyorum niye gülüyorlar dedim sonra mahrem yerimi kaşımaya devam ettim sonra bir kız bir şey şikayet edicekti tabi beni etmicekti ancak bir tane kız hocam bu cinsel organıylan oynuyor dedi benden bahsedince sınıftakiler bana baktı Allahım Allahım iyice rezil oldum
Kızlarında hoşuna gidiyir hêê

Gelirsede kızlar olsun :) :) :)

Töbe reis allah korusun
Gelirsede kızlar olsun djsjsjskmösös

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Düşündüm de yok valla olmasın hiç biri
Aynen çok utanç verici. 1.sınıfta tuvaletteken küçüğümü yapıcaktım pantolunu aşağı çekmek yerine hani fermarlı ya ordan geçirip işemek istedim tam geçirmeden tutamayıp yaptım komple pantolon gitti sonra tuvalet kapısından sınıf hocamızı görüp çağırdım hocam altıma yaptım dedim annemi aradı ve eve gidip banyo yapıp üstümü değişip okula geri geldim 😂😂😂

2.sınıftada benzer durum başıma geldi allahtan son derste ders esnasındaken gitmiştim ve yanlışıkla yine olmuştu okul çıkış zili çalana kadar bekledim tuvallette sonra çaldığında biraz bekledim sınıf boşalsın öyle diye sonra uçak hızında sınıfa kaçtım hoca daha çıkmamıştı nerdesin sen diye sordu cevap vermeden kaçtım eve ben bir koşarak gidiyom anlatamam 😂çok kötü ya

Top Bottom