Neler Yeni

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Semih Bugra
Hiç önemli değil özgüvenli bir şekilde konuşursan şansın yüksek çirkin insan yoktur eminim sende yakışıklısın
Arada sırada bakışıyoruz. Geçen gözümün içine bir kaç saniye uzun baktı arkadaşlarıyla konuşurken. Muhtemelen benim bir şeyler hissettiğimi anlamıştır ama işte o da bir adım mı bekliyordur yoksa umrunda değil veya rahatsız mı oluyodur bilemiyorum

crabman

80+ Bronze
bekle kardeş. sana gelirse gelir gelmez ise gelmez. şimdiye kadar tüm ilişkilerimde ilk önce karşı taraf ilk adımı attı. ben hep bekledim.

mesela benimde şu an beğendiğim birisi var, instadan takip attım akşam 10 da, baktım kabul etmedi sabah 8 civarı geri çektim. daha başka hiç bir şey yapmadım. olacağı varsa olur. o yüzden çok düşünme napsam ne etsem diye. tavsiyem böyle.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre
Arada sırada bakışıyoruz. Geçen gözümün içine bir kaç saniye uzun baktı arkadaşlarıyla konuşurken. Muhtemelen benim bir şeyler hissettiğimi anlamıştır ama işte o da bir adım mı bekliyordur yoksa umrunda değil veya rahatsız mı oluyodur bilemiyorum
hocam konusursan durum bılgılendırme yap merak ettım

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali arda
Yan sınıfta bir kız var. Çok tatlı buldum ve 1-2 haftadır hafif hafif bakışıyoruz. Onun bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Çünkü daha 1 kelime konuşmuşluğumuz vs. yok. Bu kızla nasıl konuşabilirim? Yani yanına gidip direkt seni tatlı buldum numaranı alabilir miyim diye konuya mı gireyim yoksa bir şekilde havadan sudan mı konuşmaya başlayayım?
ortak arkadası bir sekilde bul ondan soyle cekiniyosan rica et instadan yada yuz yuze soylersin cevabida ondan alırsın bence

Shourd

80+ Gold
İlk arkadaş ol ama amacını belli et sonra seni arkadaş olarak görüyorum demesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
...
bekle kardeş. sana gelirse gelir gelmez ise gelmez. şimdiye kadar tüm ilişkilerimde ilk önce karşı taraf ilk adımı attı. ben hep bekledim.

mesela benimde şu an beğendiğim birisi var, instadan takip attım akşam 10 da, baktım kabul etmedi sabah 8 civarı geri çektim. daha başka hiç bir şey yapmadım. olacağı varsa olur. o yüzden çok düşünme napsam ne etsem diye. tavsiyem böyle.
Hocam, sizce çekici bir güç var o zaman. Hayatımda ilk defa sizden duyuyorum bu durumu. Yani, tüm ilişkilerinizde karşı taraftan adım gelmesini...

crabman

80+ Bronze
Hocam, sizce çekici bir güç var o zaman. Hayatımda ilk defa sizden duyuyorum bu durumu. Yani, tüm ilişkilerinizde karşı taraftan adım gelmesini...
tüm ilişkilerim dedimde 10 tane ilişkim olmadı😁😁 3 tane oldu sadece. bence onlar yokluğa düşmüşlerdi🧐 yoksa o kadarda değil

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
git öğren o sınıfa da giren ders hocanız varsa ondan konu açarsın.
farz-ı misal;
matematik hocanız aynıdır, x konusunu işlemişsinizdir.
gidip dersin ki;
geçen gün bizim öğretmenin sizin sınıfa da girdiğini gördüm, x konusunu işlediniz mi dersin
işledik derse notları atma imkanın var mı dersin, atarsa oradan konu yürütürsün. atmıyorsa da farklı teoriler denersin.
hiç olmuyorsa salla gitsin kız mı yok dayı sana.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
reis git yan sınıfta kızında arkadaşı bi arakadaşına bunları anlat ve haberi olsun sonra kişi gidip kızla konuşsun sorsun manitasi var mıymış ilişki kurmayı planlıyormuymuş ona göre olumla dönerse instadan yazarsın ama sen ben karizmatiğim diyosan git en özgüvenli bir şekilde hiç korkmadan çağır kızı yanına anlat paşalar gibi ya ret ye ya da kızla konuşmaya başla bence tipin falan düzgünse bu risk alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,633
Üyeler
164,354
Son üye
asyatemizlik
Top Bottom