Neler Yeni

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Semih Bugra
Ya kanka utanma ya git merhaba de seni gördüm konuşmak istedim de oradan muhabbete devam et yoksa o kızı kapma ihtimalleri var
işte muhabbeti ilerletmeyi bilmiyorum. Hani az çok tanıdığım biri olsa çok rahat konuşur, flörtleşirim ama hiç aynı ortamda bile bulunmadığım bir kızla nasıl konuşacağımı bilmiyorum

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre
işte muhabbeti ilerletmeyi bilmiyorum. Hani az çok tanıdığım biri olsa çok rahat konuşur, flörtleşirim ama hiç aynı ortamda bile bulunmadığım bir kızla nasıl konuşacağımı bilmiyorum
ortak arkadaslarınız varmı? varsa soyle onuda cagırsınlar kafede 4 5 kısı bulusun orda sohbet dondurursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Semih Bugra
ortak arkadaslarınız varmı? varsa soyle onuda cagırsınlar kafede 4 5 kısı bulusun orda sohbet dondurursun
Sorun o işte. Ortak arkadaşımız yok. Yardım isteyebileceğim biri vardı onu da kendi salaklığım yüzünden kaybettim şuan nefret ediyor benden

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Semih Bugra
yanlıs anlama hocam ama bence cok fazla ugrasma yanı beraber olsan bıle sene sonu sıkıntı cıkıcagından adım gıbı emınım
zaten benim yaşlarımda ilişki en fazla ne kadar sürebilir ki? 2-3 ay bile süreceğini sanmıyorum.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Semih Bugra
yanı o yuzdende mantıklı degıl sahsen ama tabı sen bılırsın
Sadece bir kaç aylık mutluluk oluyor. Ona bakarsan şimdiye kadar kaç tane insanın lise aşkı olmuştur. Kimsenin liseden itibaren tanışıp evlendiğini vs. düşünmüyorum. Olsa da milyonda 1 falandır. Senin dediğin gibi düşünecek olursak sadece evlenme çağında mı ilişki yapmamız gerekiyor?

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre
Sadece bir kaç aylık mutluluk oluyor. Ona bakarsan şimdiye kadar kaç tane insanın lise aşkı olmuştur. Kimsenin liseden itibaren tanışıp evlendiğini vs. düşünmüyorum. Olsa da milyonda 1 falandır. Senin dediğin gibi düşünecek olursak sadece evlenme çağında mı ilişki yapmamız gerekiyor?
yanı evlılık cagı degıl tabı ama sahsen altını cızerek soyluyorum şahsen en kucuk olarak 17 18 yasında ılıskı yapılmalı

Top Bottom