Konuşamadım çünkü merhabadan sonra ne diyeceğimi bilmiyorumKonuştunmu la
Ya kanka utanma ya git merhaba de seni gördüm konuşmak istedim de oradan muhabbete devam et yoksa o kızı kapma ihtimalleri varKonuşamadım çünkü merhabadan sonra ne diyeceğimi bilmiyorum
işte muhabbeti ilerletmeyi bilmiyorum. Hani az çok tanıdığım biri olsa çok rahat konuşur, flörtleşirim ama hiç aynı ortamda bile bulunmadığım bir kızla nasıl konuşacağımı bilmiyorumYa kanka utanma ya git merhaba de seni gördüm konuşmak istedim de oradan muhabbete devam et yoksa o kızı kapma ihtimalleri var
ortak arkadaslarınız varmı? varsa soyle onuda cagırsınlar kafede 4 5 kısı bulusun orda sohbet dondurursunişte muhabbeti ilerletmeyi bilmiyorum. Hani az çok tanıdığım biri olsa çok rahat konuşur, flörtleşirim ama hiç aynı ortamda bile bulunmadığım bir kızla nasıl konuşacağımı bilmiyorum
Sorun o işte. Ortak arkadaşımız yok. Yardım isteyebileceğim biri vardı onu da kendi salaklığım yüzünden kaybettim şuan nefret ediyor bendenortak arkadaslarınız varmı? varsa soyle onuda cagırsınlar kafede 4 5 kısı bulusun orda sohbet dondurursun
kacıncı sınıfsın?Sorun o işte. Ortak arkadaşımız yok. Yardım isteyebileceğim biri vardı onu da kendi salaklığım yüzünden kaybettim şuan nefret ediyor benden
8kacıncı sınıfsın?
yanlıs anlama hocam ama bence cok fazla ugrasma yanı beraber olsan bıle sene sonu sıkıntı cıkıcagından adım gıbı emınım
zaten benim yaşlarımda ilişki en fazla ne kadar sürebilir ki? 2-3 ay bile süreceğini sanmıyorum.yanlıs anlama hocam ama bence cok fazla ugrasma yanı beraber olsan bıle sene sonu sıkıntı cıkıcagından adım gıbı emınım
yanı o yuzdende mantıklı degıl sahsen ama tabı sen bılırsınzaten benim yaşlarımda ilişki en fazla ne kadar sürebilir ki? 2-3 ay bile süreceğini sanmıyorum.
Sadece bir kaç aylık mutluluk oluyor. Ona bakarsan şimdiye kadar kaç tane insanın lise aşkı olmuştur. Kimsenin liseden itibaren tanışıp evlendiğini vs. düşünmüyorum. Olsa da milyonda 1 falandır. Senin dediğin gibi düşünecek olursak sadece evlenme çağında mı ilişki yapmamız gerekiyor?yanı o yuzdende mantıklı degıl sahsen ama tabı sen bılırsın
yanı evlılık cagı degıl tabı ama sahsen altını cızerek soyluyorum şahsen en kucuk olarak 17 18 yasında ılıskı yapılmalıSadece bir kaç aylık mutluluk oluyor. Ona bakarsan şimdiye kadar kaç tane insanın lise aşkı olmuştur. Kimsenin liseden itibaren tanışıp evlendiğini vs. düşünmüyorum. Olsa da milyonda 1 falandır. Senin dediğin gibi düşünecek olursak sadece evlenme çağında mı ilişki yapmamız gerekiyor?