Neler Yeni

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Semih Bugra
yanı evlılık cagı degıl tabı ama sahsen altını cızerek soyluyorum şahsen en kucuk olarak 17 18 yasında ılıskı yapılmalı
ya bir de dediğim benden nefret eden kızla aramı nasıl düzeltebilirim? Biz bu kızla hafif hafif flörtleşiyorduk. Ondan sonra yaptığım bir salaklık yüzünden kız benden nefret ediyor şuan. Bir kaç kez özür diledim ama özrün bile bir değişik falan dedi. Hani bu kızla aramızda bir şey olmayacağını biliyorum ama sadece nefret etmesini istemiyorum. Sadece kızı görmezden gelip bekleyeyim mi yoksa özür dilemeli miyim? Olay da nasıl özür dileyeceğimi bilmediğim bi olay.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre
ya bir de dediğim benden nefret eden kızla aramı nasıl düzeltebilirim? Biz bu kızla hafif hafif flörtleşiyorduk. Ondan sonra yaptığım bir salaklık yüzünden kız benden nefret ediyor şuan. Bir kaç kez özür diledim ama özrün bile bir değişik falan dedi. Hani bu kızla aramızda bir şey olmayacağını biliyorum ama sadece nefret etmesini istemiyorum. Sadece kızı görmezden gelip bekleyeyim mi yoksa özür dilemeli miyim? Olay da nasıl özür dileyeceğimi bilmediğim bi olay.
yanı ne yapmıs olabılırsınkı affetmıyosada bosver gec affedılıcek bırseyse affeder herhalde

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Mehmetcan İvrendi
Yan sınıfta bir kız var. Çok tatlı buldum ve 1-2 haftadır hafif hafif bakışıyoruz. Onun bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Çünkü daha 1 kelime konuşmuşluğumuz vs. yok. Bu kızla nasıl konuşabilirim? Yani yanına gidip direkt seni tatlı buldum numaranı alabilir miyim diye konuya mı gireyim yoksa bir şekilde havadan sudan mı konuşmaya başlayayım?
Tipin varsa zaten İnstadan Takip et Naber falan yaz Yazarsa zaten yazar

Şu kızlar ile uraşcağınıza az ders çalışın daha iyi yaşam şartları kazanırsınız gerisi gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Semih Bugra
Tipin varsa zaten İnstadan Takip et Naber falan yaz Yazarsa zaten yazar

Şu kızlar ile uraşcağınıza az ders çalışın daha iyi yaşam şartları kazanırsınız gerisi gelir
tipimin ve kızın Instagramının olmadığını yazdım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanı ne yapmıs olabılırsınkı affetmıyosada bosver gec affedılıcek bırseyse affeder herhalde
Ya acayip saçma bir olay. Şimdi ben bu kızla flörtleştiğim zamanlar ***** olduğum için arkadaşımla konuşurken arada şakasına karım falan diyordum. Bu da artık amacı neyse bilemiyorum bunu kıza anlatmış. Kız da bundan sonra beni engelledi falan ama haberim yoktu çocuğun buna bir şey söylediğinden sadece soğumuştur veya başka biriyle konuşuyordur diye düşündüm. Aradan 1 buçuk 2 ay falan geçti ben de aramızın az çok düzenlediğini düşündüğüm için bu hoşlandığım kızın sevgilisi vs. var mı yok mu diye sordum. Sonra kız ters cevap verdi. Ben de ne yaptım da böyle davranıyorsun tarzı bir şey sordum kız da ne yaptığını düşün falan diyip tersledi. Biraz daha sorunca söyledi ve ben de yüz yüze özür diledim ama daha çok işin içine sıçtım

Yan sınıfta bir kız var. Çok tatlı buldum ve 1-2 haftadır hafif hafif bakışıyoruz. Onun bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Çünkü daha 1 kelime konuşmuşluğumuz vs. yok. Bu kızla nasıl konuşabilirim? Yani yanına gidip direkt seni tatlı buldum numaranı alabilir miyim diye konuya mı gireyim yoksa bir şekilde havadan sudan mı konuşmaya başlayayım?
İnsasını Al 2 Gün Sohbet Et İnstadan Sonra Buluşalım Mı De Parkta

Zzabuza

80+
Kız görünce eli ayağı titreyen elemanlardan tavsiye alma. Yok neymiş arkadaş ol fln. Bir kızla arkadaş olursan öyle kalırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Semih Bugra
Kız görünce eli ayağı titreyen elemanlardan tavsiye alma. Yok neymiş arkadaş ol fln. Bir kızla arkadaş olursan öyle kalırsın.
İşte ben de arkadaş olmadan nasıl konuşacağımı soruyorum zaten.

Top Bottom