Yumurtalı Tavuk
80+ Bronze
Okulun ilk günü neyse Geç kalacağım neyse herkes girmiş tek ben kaldım giriyordum tam Müdür Yardımcısı Klasik Kel Adam Beni Yakamdan Beni geçti ama çok sert öyle öyle değil ya resmen kopardı Neyse Ve sorduğu soru ne olabilir Senin diye okul üniforman yok Diye geç kaldın anlatıyorum Başka bir okula geçeceğim almadım Geç kalmamım nedenlerini anlatım Yok arkadaş Sorduğu soru bu velinin telefon numarası ne Ya Baban annen ne iş yapıyor niye almadın anlattım dedim ya Hocam dedim iyice sinirlendi Bana bağırmaya başladım ya Neyse Müdür geldi allahtan bu durumu biliyor müdür beni kurtardı ALLAH RAZI OLSUN Neyse Din dersimiz vardı He Noldu Bu ***** Müdür yardımcısı yüzünden geç kaldım Allahtan Hoca Beni affetti Din dersi hocası ama ne çıkar Hoca Almanya'dan Gelmiş Alamancı Ve Şeriatçı Akpli Bir manyak lan Bize din değil Akp yaptıklarını anlattı işte bizim zamanımızda yol yoktu bizim zamanımızda Su yoktu cammi yoktu telefon yoktu falan filan üstüne Şeriat gelmesi lazım gibi cümleler kurdu Napim artık neyse Geçti Ders English Ama ders boş bize hasta olduğunu söylendi neyse Ben gittim tuvalete Sonra ne göreyim lan English hocası bize yalan atmış Öğretmenler odasında Çay içiyordu evet bildiğin dersi satmış ya ben nasıl bir okula düştüm diye düşünüyordum Sınıf arkadaşlarıma anlattım Sınıf *a* çıktı bildiğin Velet velet Napim şakaları yaptılar ulan 10. Sınıf 10. Sınıf on on yaşları 16 17 benim ümitim iyice tükendi artık neyse Kitapları verdiler Bize milli eğitim bakanı poşet vermedi Çanta yok Ellerin ile 2,Km yürüdüm Onları taşınarak Lan İlk önce gittim Okul kantininden istedim bana bir küçücük poşet için 3 Lira kesti aga Almadım bu nedir lan Öğrenciyim Öğrenci Özel okul değil Normal bilidğin Anadolu a** ya ben öyle şey görmedim okul dağın başında olduğu için yakınlarda öyle bakkal market göremedim maalesef neyse artık bitti gün ben öldüm yani ne diyebilirim.