Neler Yeni

Okuldaki kız bana teklif etti ne yapıcam ?

pc ustasi1

80+ Silver

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
hayır desen üzülcek anlayanlar bi yardım ederse mutlu olurum
Kızlar da böyle düşünse hayat güllük gülistanlık olurdu. Biraz birlikte takılın ama sevgili falan olmayın arkadaş gibi. Hatta test ettiğini anlamasın diye grupça dolaşabilirsiniz. Para için sevecekse zaten boş ver

Kara*

80+ Silver
Hocam rahat olun önce, yok para yok kız iyi şöyle böyle senin duygular zıplamış biraz. Hemen bir aşamaya gelmenize gerek yok, fakat kızla öyle başlangıçta takılır sonra biter düşüncesi olursa eğer kıza bağlanma, yeteri kadar davran, tanımaya çalış. Öyle çok numaracı var dışarıda saygılı efendi kendi ortamında rambo olan tipler.

pc ustasi1

80+ Silver
Kızlar da böyle düşünse hayat güllük gülistanlık olurdu. Biraz birlikte takılın ama sevgili falan olmayın arkadaş gibi. Hatta test ettiğini anlamasın diye grupça dolaşabilirsiniz. Para için sevecekse zaten boş ver
Grup işi olmaz hocam JSDHFBGHFSDFGSDLFHG
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güliyimde başıma gelsin 😂
aga bende anlamadım lise 3 e geçtim bütün kızlar yakışıklı diyo şuna bak diyo garip hayatımda duymadım bu cümleleri daha yeni yeni duyuyom

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Grup işi olmaz hocam JSDHFBGHFSDFGSDLFHG
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga bende anlamadım lise 3 e geçtim bütün kızlar yakışıklı diyo şuna bak diyo garip hayatımda duymadım bu cümleleri daha yeni yeni duyuyom
Sana gine yakışıklı dkyorlar bana onuda demiyorlar.

Top Bottom