mfm125
80+ Silver
İstesem yaparım belki ama malum kişi ile olamazlan dsgdfgadhgdrgr yok yok oyun oynicaz sadece raad ol
Mesaj otomatik birleştirildi:
niye senin yok mu
İstesem yaparım belki ama malum kişi ile olamazlan dsgdfgadhgdrgr yok yok oyun oynicaz sadece raad ol
niye senin yok mu
malum kişi dediğin kim bro çözemedimİstesem yaparım belki ama malum kişi ile olamaz
valorant oynarız büyük ihtimal zaten radiant 1 e kasıyodum sage alır duo girerizJGOEKFKCLXXLGMİROEPWRİGKLFXLSLKFJFİEİS
Hangi oyun
Planotikmalum kişi dediğin kim bro çözemedim
valorant oynarız büyük ihtimal zaten radiant 1 e kasıyodum sage alır duo gireriz
Kızlar da böyle düşünse hayat güllük gülistanlık olurdu. Biraz birlikte takılın ama sevgili falan olmayın arkadaş gibi. Hatta test ettiğini anlamasın diye grupça dolaşabilirsiniz. Para için sevecekse zaten boş verhayır desen üzülcek anlayanlar bi yardım ederse mutlu olurum
hemde kzı oyunuda seviyo annem evde yokken çağırır oyun oynarız
Grup işi olmaz hocam JSDHFBGHFSDFGSDLFHGKızlar da böyle düşünse hayat güllük gülistanlık olurdu. Biraz birlikte takılın ama sevgili falan olmayın arkadaş gibi. Hatta test ettiğini anlamasın diye grupça dolaşabilirsiniz. Para için sevecekse zaten boş ver
aga bende anlamadım lise 3 e geçtim bütün kızlar yakışıklı diyo şuna bak diyo garip hayatımda duymadım bu cümleleri daha yeni yeni duyuyomGüliyimde başıma gelsin
grupça dolaşabilirsiniz.
Keske ben de ..bende malum kişiyle olabilseydim
la olm bende diyom bu okuldaki maymun taklidi yapan adamlar neyden bahsediyo diyom öğrendim eyw platonikmişKeske ben de ..
Sana gine yakışıklı dkyorlar bana onuda demiyorlar.Grup işi olmaz hocam JSDHFBGHFSDFGSDLFHG
aga bende anlamadım lise 3 e geçtim bütün kızlar yakışıklı diyo şuna bak diyo garip hayatımda duymadım bu cümleleri daha yeni yeni duyuyom
Platonik değildi bizimkisila olm bende diyom bu okuldaki maymun taklidi yapan adamlar neyden bahsediyo diyom öğrendim eyw platonikmiş